[ONCE]TWICE討論區(34) SIGNAL COMEBACK大發!!!

1001 回覆
41 Like 28 Dislike

佢話同志效一齊擔遮,志效無去瑞士 可能新歌跳舞拍住志效

佢個句可以係買把遮俾志效

30幾頁有咩重點?

可能真係twice tv 5既內容
睇左一次既感覺係
首歌麻麻 最記得已經係開頭幾句 但其實都麻麻
重點係Mv 唔知做乜
同埋隻野真係好樣衰啊
最後佢地變埋隻et都有啲嚇親

首歌麻麻 mina把聲唔同左咁
唔知唱法定tune到咁

但開頭mina 同momo真係好屈機
開始比首歌洗腦

1.5M了
希望今次唔洗再比人話淨係識跳簡單舞
Only you 打手
https://www.youtube.com/watch?v=0hQ8IMM1uhk

呢首都好洗腦

1.5M了

呢首歌有成績嘅話
感覺好怪
開心就一定架啦
但係同時
好似正式宣布twice唔係靠歌藝
係靠Marketing同fans咁
最尾有無定到第一會點??
同埋youtube最快記錄係幾多

1.5M了

呢首歌有成績嘅話
感覺好怪
開心就一定架啦
但係同時

上位女團最高境界就係可以人帶歌
有咩問題
Only you 打手
https://www.youtube.com/watch?v=0hQ8IMM1uhk

聽到個前奏已經好high
好想睇呢首嘅編舞

24小時 11xx萬
好似係

1.5M了

呢首歌有成績嘅話
感覺好怪
開心就一定架啦
但係同時

有咩問題

可能對佢哋今次嘅期望真係太高
嗰下反差好應

1.5M了

呢首歌有成績嘅話
感覺好怪
開心就一定架啦
但係同時

話又唔係咁講 始終首歌一定有人鍾意
Loop 左50次 催眠自己係好聽
Only you 打手

聽到個前奏已經好high
好想睇呢首嘅編舞

但打歌應該唔會唱呢隻
等尾場concert

一位公約無聽錯就係著loa紅色個套衫去學校突襲跳SIGNAL(?
其實twice出like ooh ahh個陣,我覺得個style好正
小小邪邪地咁

1.5M了

呢首歌有成績嘅話
感覺好怪
開心就一定架啦
但係同時

有咩問題

而且有人唔鐘意唔代表冇人鐘意首歌喎講真

可以做得更好啫
支持嘅一定會繼續支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞