[ONCE]TWICE討論區(34) SIGNAL COMEBACK大發!!!

1001 回覆
41 Like 28 Dislike
今次首歌開頭冇J~Y~P~
係咪佢自己都知賴嘢 ?

你聽下歌嘅 0:18
之前仲有把底聲都唔知係咪 JYP 自己嚟~

底果把Bass係佢黎?
係咪佢自己都知賴嘢 ?

驗下耳?

屌,聽多次都聽唔到
選擇性失聰
老實咁講,我覺得係成個Mv出事
D衫同隻野好唔知做乜野。
副歌今次子瑜同Sana Carry得好好喎
呢首咁多劣評,應該都無咩機會佢地唱Chorus

我諗今次Dislike數應該去到一半,唉
正專真係跪求唔好玩on9野,
錢就比你賺到盡,出3個ver幾廿樣野要抽
咁都要比番D質once先得架

副歌子瑜part舞其實幾有記憶點
但可惜就係有個機會唱副歌就唱著首咁嘅作品

唔知應該開心定唔開心

又要comeback又要求期
情願俾多啲時間佢哋抖下好過
係咪佢自己都知賴嘢 ?

驗下耳?

屌,聽多次都聽唔到
選擇性失聰

MV 0:53
子瑜又要返學又要學日文仲要返工真係好慘
童工

洗下腦先啦

呢part好正 南妹好得意

唔知應該開心定唔開心

可能想用子瑜同sana複製cheer up嘅成功
係咪佢自己都知賴嘢 ?

驗下耳?

屌,聽多次都聽唔到
選擇性失聰

MV 0:53

成功聽到

早知唔問.....依家個JYP好銀耳...
YouTube d views停左係475k到
YouTube d views停左係475k到

停幾粒鍾正常
ONLY 너 做主打嘅話幾好呢
ONLY 너 做主打嘅話幾好呢

我覺得首歌係編曲問題 Mina 同momo開頭真係麻麻地 咁既唱法 無哂佢地原本把聲 子瑜係唔錯 但有少少覺得比nayeon 或志效唱返果到 會突出啲 子瑜把聲唔夠特別 唔夠出 首歌太短啦 9個人好心作長啲 同埋又無變化

其實首歌係幾好聽 但同之前個幾首有段距離 所以比人插到暈

岩showcase 叫佢地一位公約
定延話如果可以一位既話 好sad
唔知佢地上weekly idol跳兩倍速會唔會死
http://www.genie.co.kr/magazine/subMain?ctid=1&mgz_seq=3452
有mv幕後圖,各位加油刷
聽日final
邊到係rap緊
我終於搵得返SANA啦...
唔係岩岩SHOWCASE話SANA都有份ge話真係鬼睇到..

很強的摩擦力

Like ooh ahh~~~ooh ahh~~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞