[ONCE]TWICE討論區(34) SIGNAL COMEBACK大發!!!

1001 回覆
41 Like 28 Dislike
HOLD ME TIGHT 好好聽喎~
原來一開頭有jyp~

momi個part原來佔咁多

等我以為多腎同豆最多

定延被迫害
志效今個MV真係好靚

定仔
https://www.youtube.com/watch?v=fvVjIwZ98FY

睇完唔知點解安落咗
幾好睇隻舞~

心心嗰part都幾入腦嘅

我都覺隻舞幾好睇

心心個part好可愛
三個一排上中下個part都好正
整體舞台是正的

定延被迫害

定延係今次MV幾有記憶點

定仔

其實好中意定延豬唱歌好好聽 但今次咁少
Only 너同Someone Like Me真係好好聽
尤其Only 너
志效今個MV真係好靚

好可愛 同埋佢唱個度都好好聽

定仔

jeongyeon係mv好似成日出現,估唔到唱歌部份得咁少

定仔

雖然睇落定延好少..但佢啲part好出位喎
Dubchaeng睇落好多..但都係啲背景rap
都唔知唱左啲乜

定仔

jeongyeon係mv好似成日出現,估唔到唱歌部份得咁少

唉認真講真係好唔開心
志效今個MV真係好靚

好可愛 同埋佢唱個度都好好聽

今次CB 志效真係正到核爆

定仔

都唔知唱左啲乜

oppa MV 兩part都印象幾深
唯一loop唔落兼聽完要洗耳既歌
屌你老母JYP,JYP老母俾狗屌

定仔

都唔知唱左啲乜

成首歌我都唔知唱左d乜

其實我覺得真係冇講到咁差...
除左啲rap真係幾好聽
你話冇之前嗰啲咁洗腦就真嘅
灰咗

定仔

都唔知唱左啲乜

成首歌我都唔知唱左d乜

其實我覺得真係冇講到咁差...
除左啲rap真係幾好聽
你話冇之前嗰啲咁洗腦就真嘅

真係 其實除左rap外 愈聽愈好聽 特別係副歌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞