[ONCE]TWICE討論區(34) SIGNAL COMEBACK大發!!!

1001 回覆
41 Like 28 Dislike
以後jyp 都係得閒編下舞算啦 歌就留返比d 專業既人去做

佢唔係唔專業,不過佢嘅巔峰時期已經過去
隻舞好JYP風
比起以前d舞難跳幾多
新風格都唔錯

有無人覺得有Part好似家燕媽媽既十字步

JYP自己唱好似好啲

佢唔係唔專業,不過佢嘅巔峰時期已經過去

JYP回晒塘啦
將外星人換做jyp本人的話
成個mv即時無咁怪
jyp唔識寫rap
見got7啲歌就知

Jyp作比Got7 啲歌勁垃圾 得if you do 好聽

If you do

If you do 黑眼㗎
無啦啦作歌比TIWCE
又過到班PD
仲以為會係BGGG LEVEL
太高期望
覺得開頭果到曬曬個副歌
副歌好好聽

JYP好專業架啦 除左RAP之外

其實ioi個首唔差...但係佢唔適合幫twice寫歌

真係唔差?
覺得開頭果到曬曬個副歌
副歌好好聽

OPPA個度開始好聽

上面篇新聞講得啱,如果俾著係其他女團,啲人試聽左頭1分鐘就唔會聽落去仲點會買歌

如果俾佢地睇到d評語一定會唔開心
首歌到底想點~子瑜果part舞想點樣
子瑜件彩色珠片衫好唔掂 其他8個都叫正常

JYP好專業架啦 除左RAP之外

其實ioi個首唔差...但係佢唔適合幫twice寫歌

真係唔差?

唔差架啦我覺得,ioi除左dreamgirls我係有印象之外,就係得番猩猩個首...

唔係主打果d好聽阿 crush,
仲有櫻花果首勁好聽

如果俾佢地睇到d評語一定會唔開心

但的確係事實...雖然未至於咁mean
要不是twice,呢首歌一位候補都未必有

要不是twice唱這首歌..這首歌早就完蛋了
其實第二首做主打好似仲岩
走去loop side track先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞