[ONCE]TWICE討論區(34) SIGNAL COMEBACK大發!!!

1001 回覆
41 Like 28 Dislike
難聽過IM GONNA BE A STAR先係真難聽

I am gonna be a star真係入唔到耳

我覺得好好聽喎

i am gonna be a star副歌認真唔差

腎腎呢個頭色好靚

今日係多賢成年禮

大個女
預計fan sign會收花收到手軟
我覺得係因為前幾首主打特別好聽,所以今次先覺得怪怪地
江東寶寶s 呢

去咗邊
momo唱嗰兩句好正
Sor 其實覺得新歌無之前果D咁好聽 無咁洗腦
And 其實呢隻碟名義係咩 Repackage of mini album?
難聽過IM GONNA BE A STAR先係真難聽

I am gonna be a star真係入唔到耳

我覺得好好聽喎

i am gonna be a star副歌認真唔差

我都覺得麻麻地..
唔知今晚推唔推得爆呢個post呢
And 其實呢隻碟名義係咩 Repackage of mini album?

呢隻係4th mini album

上隻knock knock(lane2) 先係名義上special album 實質上係TT(lane1)嘅 repackage

Mini album
唔知今晚推唔推得爆呢個post呢

得啦一定...不過一日爆post
咁把傘又係咩料
sana爆左D咩

新專輯 next

韓國17號先出碟?
咁把傘又係咩料
sana爆左D咩

新專輯 next

代言? 節目?
韓國17號先出碟?

理論上聽日
咁把傘又係咩料
sana爆左D咩

新專輯 next

代言? 節目?

應該TWICE TV啦

50%速重溫精彩瞬間

咁把傘又係咩料
sana爆左D咩

新專輯 next

代言? 節目?

應該TWICE TV啦

佢話同志效一齊擔遮,志效無去瑞士 可能新歌跳舞拍住志效
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞