[ONCE]TWICE討論區(34) SIGNAL COMEBACK大發!!!

1001 回覆
41 Like 28 Dislike
我終於搵得返SANA啦...
唔係岩岩SHOWCASE話SANA都有份ge話真係鬼睇到..

睇落好似其他人扮?
我覺得首歌係編曲問題 Mina 同momo開頭真係麻麻地 咁既唱法 無哂佢地原本把聲 子瑜係唔錯 但有少少覺得比nayeon 或志效唱返果到 會突出啲 子瑜把聲唔夠特別 唔夠出 首歌太短啦 9個人好心作長啲 同埋又無變化

其實首歌係幾好聽 但同之前個幾首有段距離 所以比人插到暈

岩showcase 叫佢地一位公約
定延話如果可以一位既話 好sad

有一位嘅話
一定係twice嘅人氣
而唔係首歌嘅質素
YouTube d views停左係475k到

停幾粒鍾正常

依加762k

停幾粒鍾正常

依加762k

咁少

停幾粒鍾正常

依加762k

咁少

第一次上Youtube

停幾粒鍾正常

依加762k

咁少

會慢慢嘔返出黎
難聽過IM GONNA BE A STAR先係真難聽
ONLY YOU Signal? who?

I am gonna be a star真係入唔到耳

Someone like me
Only You
Three times a day

Only you同好 呢首無得輸啊
我終於搵得返SANA啦...
唔係岩岩SHOWCASE話SANA都有份ge話真係鬼睇到..

係咪唔齊 9 個cheer up造型?

I am gonna be a star真係入唔到耳

我記得連定延都覺得難聽

好好聽好好聽~

我覺得signal 好聽啲
其實真係有咁差咩
除左mimo part rap之外...真心覺得幾好聽喎
其實真係有咁差咩

其實冇你地講到咁差姐
其實真係有咁差咩

係囉唔洗踩得咁盡既 係rap part出事姐

反而覺得個rap part幾正
I must let you know
其實我覺得幾好聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞