[ONCE]TWICE討論區(34) SIGNAL COMEBACK大發!!!

1001 回覆
41 Like 28 Dislike

希望無數漏....拍同剪輯腎個part應該係最麻煩
有14個佢..係咪同一個角度要拍14次,同將14條片剪埋一齊

喺綠幕前面拍完再移佢入去都得嘅

昇延姐
YouTube d views停左係475k到

停幾粒鍾正常

依加762k

咁少

會慢慢嘔返出黎

話咁快又嘔到百幾萬
今次試新野所以要啲時間適應啫

希望無數漏....拍同剪輯腎個part應該係最麻煩
有14個佢..係咪同一個角度要拍14次,同將14條片剪埋一齊

可以好似嗚門影分身出嚟就正啦

停幾粒鍾正常

依加762k

咁少

會慢慢嘔返出黎

話咁快又嘔到百幾萬

慢慢等啦 聽日就幾m架啦 希望..
今晚oppa同小隊件衫都好逼下

停幾粒鍾正常

依加762k

咁少

會慢慢嘔返出黎

話咁快又嘔到百幾萬

慢慢等啦 聽日就幾m架啦 希望..

希望過到千萬大關啦 雖然睇落有D難
今次試新野所以要啲時間適應啫

我都覺係新野始終有啲人未必啱晒心水。
9 寶同 JYP 其實都有落心機整隻碟架啦。
唔好整病晒佢地就好~
難聽過IM GONNA BE A STAR先係真難聽

I am gonna be a star真係入唔到耳

我覺得好好聽喎

我覺得好好聽喎

同埋有冇人覺得首歌好短咁
好似聽緊幾首歌咁
同埋有冇人覺得首歌好短咁

其實差唔多啦
KK仲短
好似聽緊幾首歌咁

少時IGAB 個陣都係咁 又係咁多腐皮
我開始慢慢LOOP到好聽 真係愈聽愈好聽

今日係多賢成年禮

我覺得好好聽喎

i am gonna be a star副歌認真唔差
希望快D收碟 我要收哂Dsidetrack 去手機

我覺得好好聽喎

Okay Okay~

我覺得好好聽喎

首歌好有關家姐feel 去到副歌好少少
ONLY YOU Signal? who?

Only you同好 呢首無得輸啊

only u
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞