[ONCE]TWICE討論區(34) SIGNAL COMEBACK大發!!!

1001 回覆
41 Like 28 Dislike
公道講句係開頭同中間果D I must let you know整衰左姐
整體副歌幾好聽架其實 同埋最後一幕敗筆姐

d rap好怪
cut曬d rap佢就高汁曬

搵緊jyp個腦
期待緊隻舞有幾powerful 希望救得返首歌
今次滿足左jyp幫twice寫歌既心願,下次唔好再咁做了好嗎
係momo mina個part特別難聽

Momo唔理啦
唔expect佢可以進步到一好高嘅地部

Momo之前do it again都rap過 好過呢首
呢首rap寫得真係唔掂
呢次side track 好好聽
係咪得我覺得I must let you know好有魔性
點解要搵momo mina rap

首歌基本就唔多唱
呢次side track 好好聽

會唔會side track 紅過主打

Sana好靚

as always
不過嗰道一秒都無 cap 唔到

呢張真係令我墮入愛河

試下唔要字幕
上面嗰張唔知點解有條邊 順便貼多次

無字幕版 試左廿幾次先得
J~Y~P
JYP 江郎才盡左好耐
其實我覺得JYP自Hands up之後無咩歌好聽

今次最後一次啦好嗎
再黎多首真係神仙都保唔住
係咪我問題 我係咁loop覺得好好聽
MV除左最後一幕嚇親之外我覺得拍得幾好
MOMO果PART聽到我老尷
Sana 個look好正
係咪得我覺得I must let you know好有魔性

我覺得都ok 無啲人講到咁差
隻外星人 鍾意chorus前面志效同三歲唱嗰到
仲有oppa嗰到
Signal 大發
公道講句係開頭同中間果D I must let you know整衰左姐

d rap好怪

同意 oppa開始到副歌完都唔錯
副歌好好聽
係個rap...
聽多幾次其實唔錯,由其副歌
講真歌無咩野

係個mv出事

d rap好怪

同意 oppa開始到副歌完都唔錯
副歌好好聽
係個rap...

就係敗筆在rap jyp真係
cut咗前面momo同mina段rap就ok
mina把聲好似實左d(定係後製左所以咁
其實mina同momo段rap都唔係好難聽姐
JYP你可以返去做businessman, 作曲呢啲粗重功夫等其他人黎
但衰鬼又幾好loop 同埋MV好好笑
好撚難聽
等YouTube 聽side track算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞