加拿大lifeboat god朝拜區

588 回覆
69 Like 7 Dislike
你都on9, 你當然有自由可以唔信, 我冇任何損失

但請問你, 若唔係P牌就個個都有說服力?你就信到十足十?
你哋考ielts考academic 定 general training?
讀書一定係academic
移民就general
移民唔認ac,所以一定係gt
呢個真係唔知,唔該
不過都可以操埋
樓主宜家
苦戰IELTS1-15
bbc breakfast 每日必備
dw news ctv
4000 English essential word 1 to 6

希望英文有咁好得咁好
希望IELTS可以有咁高分得咁高分

目標三年後可以練到流利uk accent
自問英文有小小根基,係U睇得明大部分論文。
畢業後睇英文哲學書,但就係好驚ielts 唔掂
我仲諗緊等lifeboat詳情 定宜家直接apply EE
所以你根本未ready走 勸你唔好為走而走 只會曬時間
入住pool先無壞, 你想睇定D可以decline佢ITA, 下次你仲夠分會照抽返你
不過近幾個月都無抽過FSW, 如果唔係行PNP同CEC應該想抽都冇
同埋下次FSW如果ITA出得唔多, 應該都會爭崩頭, 畢竟停左咁耐
現時儲蓄為5萬,儲到>15萬+1張單程機票嘅錢
就飛
搞緊certification
樓主諗住去到做邊行
如果申請到3年owp, 再順利做到1年野 可申請pr

呢度個申請pr係咪都要再計分先睇下入唔入到?

定係做到1年野已經可拎pr?
就係未公佈 咩都有可能
未來應該都係做翻自己擅長野,即係金融相關
不過一去到有咩就做住先,有pr之後再慢慢搵都未遲
清用OWP? 申請到批總共用左幾多時間?
可唔可以講多啲
我都諗住可唔可以咁樣去做學師
本身香港做商用車,就畢業。
點解要問 人地都提埋你一定要有三年期先批到三年比你
想問下各位知唔知apply owp有無必要要考ielts
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞