[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (35)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
風車用人有 d 不切實際既感情擺左落去
佢可能真係好愛法比澳
你知唔知陸平中幾高
咁要問下堅爸有冇大牌契仔
補充返少少,佢地2個應該係咁上下高,如果用埋手都輸就係龍門既問題唔係身高身形華人唔華人既問題
安永佳 1.85m
陸平中 1.88m
好似出B隊
A隊嘅職球員唔會嚟
好明白星期六要早起係需要勇氣,亦需要一個充分既理由。聽朝九點,我會比個滿意既答案大家🤣
一路聽,一路空肚食早餐,諗起都開心🥰
報名:

上午 – 學術專題 ( https://bit.ly/3cqa3eF )
下午 – 互動環節 ( https://bit.ly/3thYBri )

#女子青少年足球運動醫學網上講座 #afcwomenfootballday #到時見

From: 陳婉婷fb
【冠忠南區 vs 東方龍獅・Match Preview】

港超聯賽今晚於旺角大球場與冠忠南區交鋒,為三月份連場挑戰掀起序幕。

球隊巴西中場迪高在過往雙方對陣中表現不俗,他形容今晚的比賽將會勢均力敵:「經過近3個月的休戰期,加上剛剛應付了一週三賽,導致我們上一場表現未如理想。而三月份賽程緊湊,每場都需要保持專注。今日將與南區交鋒,對手擁有數名進攻好手,這仗必定勢均力敵,我們必需展現出強烈鬥心,力圖全取三分!」
From: 東方龍獅fb

dani park helio
羅梓 朱爾頓 巴爾拿 一仔
蘇沙 伊巴 佳佳

如果啲人全部未入藉
佳佳起碼188,可能仲高啲
學車仔嗰件排骨仔中鋒踢咪得咯
含大幾時買Weijun Dai
照屌囉 大陸狗唔洗屌呀?
多對手矮10cm都要到国
屌屌下球場部電視出現紫旗
平時都大把國安同便衣睇緊港隊啦
論提場廢中好好多,詳情可以睇返理文第一年,排個人牆係咁嗌但冇人理
想像到個畫面都幾搞笑
有冇人識p個示意圖睇吓
你班鍵盤戰士喺度口講就叻,去到現場咪又係笠晒水
我不嬲都有屌
@香港比爾連 巴打召喚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞