[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (35)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
佢一拎波嗰下,都估到佢一定射,佢對自己好有信心
如果20000個位會唔會有機會紅旗
雖然無咩可能
如果學銘嗰球我會覺得個重點係佢左邊條友唔應該縮應該拍埋去 佢附近無敵人都仲縮 或者兩個防中都無比壓力傳嗰個

學銘就轉錯身搞到失左位 溝通問題嗰d唔講了
對含大有機會
Keeper責任最大
以傑志marketing難啲
如果唔係嗰隊球迷
我有話我覺得 bb 好好波,不過佢記錯左比左件 9 號我
咁佳佳又高,華人高大身型都未必擋到佢
但佳佳好瘦
琴日睇兩個一夾即刻跌
冇對家球迷落黎互屌難d
屌場上面嗰十一個都夠吸引啦
淨係可以屌柒狗智,已經值得坐爆
跟丹恩操下
禾大港超
認真
東方咁疊水應該都簽下大牌同傑志鬥下
對做起港超個朵都有幫助
睇慢鏡,佢本身冇expect 到Dajanovic會由右閘個位會無端端鼠咗入去中間,到佢發現嘅時候已經有啲遲。

佢向側邊清冇問題,不過係對自己清波速度太過有信心

當然keeper早啲嗌同出嚟就唔會咁樣
屌屌下違反國安法啊仆街
香港足球總會活動重啟及其他更新

隨著政府逐步放寬社交措施,而且更多康樂及文化事務署轄下場地重新開放,香港足球總會(足總)一直與相關人士就活動重啟及開展緊密溝通。足總計劃將由三月起有序地重啟及開展本會活動,包括部分賽馬會香港足球總會足球發展計劃。此外,賽馬會青少年足球聯賽(U13、U14、U15、U16及U18)將於3月26日至28日開始。重啟詳情請參考以下列表:

賽馬會五人足球盃 (學校組)
有待公佈

賽馬會五人足球聯賽
將於3月下旬舉行

賽馬會五人足球地域培訓計劃(第二輪選拔)
將於3月10日舉行

賽馬會女子足球聯賽
將於3月20日重啟

賽馬會女子青少年足球聯賽
將於3月23日(U18)及28日(U15) 舉行

賽馬會青少年足球發展計劃-訓練項目
將於3月8日(男子青少年)及13日(女子青少年)重啟

賽馬會青少年足球聯賽
將於3月26日至28日期間舉行

此外,由於球季時間被縮短, 本會將以2020-21年度所有比賽不遲於2021年7月初完成為目標,因此將調整賽事模式及減少比賽場數。更多詳情請留意本會網頁的最新公佈。

基於現時衛生情況,參與上述活動的人士包括教練及學生等必需嚴格遵守足總醫藥委員會的衛生防疫指引,以及政府的相關要求。本會將密切關注最新情況,並適時更新有關安排。
Kiči
唔知以為佢前鋒黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞