[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (102) - 305 & 329 初丁 line HBD!

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
災好似幾開心 睇啲笑容feel到
好想飛去韓國打個卡
有舊版可以睇到實時 宜家未入改左榜嘅24 hit 要睇累計收聽人數 愈快入愈好 宜家改版難入好多 睇路人盤
希望入到頭十名啦
比較難 排第10嘅收聽人數 大概25萬到
入到24hit top 100 仲要keep得住仲難
而家唯有期望溫溫快啲上節目show歌喉
吸引多啲路人注意
虎東一定會幫wendy
係喎,Wendy係虎東恩人
https://twitter.com/revecharts/status/1379071968415256576?s=19

終於上到Flo 風向標 同melon 24hit 一樣計累積收聽 我估melon應該唔遠
本身SONE 睇到抽抽介紹 去聽下
果然係主唱 真係好好聽 拍得住信聽泰

最鐘意 When this rain drops , Like Water, The Road, Best Friend
5首講4首
不過首首都好聽係真嘅
見到好多SONE上水有啲感動
好好聽
When the rain stops聽到起雞皮
https://twitter.com/data_rv/status/1379086537154043906?s=19
首日銷量其實可以再高 sm豬隊友
啲人preorder比左錢 但係未有貨出到 所以count唔到銷量
$M 有邊次係會印夠碟架....
再高都應該係第5唔會爬到頭
最接近嗰個係師姐都差緊3萬..
唔知我係豬market 訂個啲幾時送到
但聽講g market買嘅碟通常唔計首週銷量 第二個禮拜先計 想問通常幾時到?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞