[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (102) - 305 & 329 初丁 line HBD!

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
我都覺得佢宜家唔露面先最好 只係見到twitter班fans好嬲點解sm咁做 話如果生日都係咁接受唔到 例如冇生日vlog 不過生日個日實有人整勁多應援宣傳 想低調都難
其實佢地唔明韓國娛樂圈輿論係最重要
坦白講宜家欺凌事件仲咁 hit
我係 SM PR 都會想佢繼續低調...

而家連師兄都瀨埋嘢...
都係低調D 好...
我都覺得佢宜家唔露面先最好 只係見到twitter班fans好嬲點解sm咁做 話如果生日都係咁接受唔到 例如冇生日vlog 不過生日個日實有人整勁多應援宣傳 想低調都難
其實佢地唔明韓國娛樂圈輿論係最重要

twitter 嗰班外國飯係特別煩....
唔係話乜都唔做,我只係覺得適當既時候做返適當既嘢...
而唔係而家咁既時勢仲喺度嘈呢樣嗰樣...
佢地有時真係做多咗啦....
坦白講宜家欺凌事件仲咁 hit
我係 SM PR 都會想佢繼續低調...

而家連師兄都瀨埋嘢...
都係低調D 好...

呢兩年sm真係犯太歲

喺泰國啲篤篤到生日應援個畫面好搞笑
想睇多次Lv up project 1 了
有生之年有冇機會睇到新一輯嘅level up project
睇完真係會更鍾意佢哋
https://twitter.com/SSWstation/status/1371150068720361474?s=19

哇 wendy第一個個人cf
咁樣嘅話rv全員都有個人cf
2021 啤啤強勢回歸!!
第四季真係有生之年系列

珠寶代言就應該完左 但clinique就應該快完 本身舊年3月開始代言 同埋有 new muse 不過宜家其他地方仲見到菜嘅 promotion material
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞