[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (102) - 305 & 329 初丁 line HBD!

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
其他歌都上返嚟

歡 JOY
我夠想佢上 sm都要肯安排先得 唉 sm啲marketing同promotion真係...有對比真係好明顯 其實已經好卑微 做到bare minimum就夠 但都係咁..
Rookie
識上一定係上 IU 的 Palette 做返一集嘉賓...
想講同日comeback嘅男團某成員都有得上認哥 只要係sm肯做 點會r唔到資源 認哥係 sm c&c
認哥自家野都唔上嘅話$m真係執咗佢算啦
好掛住認哥,尤其rf 真心話同拍劇

啱啱vlive
https://twitter.com/SSWbrand/status/1379030180627423237?s=19

sm....出唔到貨啲人點買點count銷量
SM 要俾佢上一定俾到
認哥唔係其他綜藝
成個班底基本上都係 SM
話哂經理人都係啤粒
重點係有娘娘加持過之後首歌音源會直線上升
之前閃師兄都有上... 真係睇下 $M 搲唔搲到返黎...
終於聽曬溫溫新專所有歌
真係好難唔喊
最震撼一定係頭兩首
When The Rain Stops - 很想擁抱著你,直到雨停那時,你若微笑便好了
Like Water - 我的愛溫柔似水,只需依靠著我,便會療好你的傷口,相信我吧
呢兩首一定夜晚無限loop
後面三首歌就好似一個短篇電影咁
由熱戀期對愛情嘅憧憬,到冷靜期回首行過嘅路,到靠最好嘅朋友扶持振作
Best Friend最後一段同熊嘅collabo簡直係將成個電影昇華
勁有迪士尼電影feel即刻腦補到成個唯美嘅畫面
溫溫真係冇辜負我嘅期待
雖然抒情歌好難刷音源 但今次album喺我心目中絕對係傑作
我都覺驚六最啱歡歡 仲有師姐帶住
癡線溫酒張張都係海報
師姐係ig stories 加持
Sone哭了
如果遲啲有behind scenes睇 認真錄音嘅溫溫一定勁charm
而家melon係咪要聽日先知道?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞