[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (102) - 305 & 329 初丁 line HBD!

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
講開red flavor呢首歌音源成績仲可以好啲 當時同師兄,heize首歌比人叫夏天三兄妹 長期都top3 韓國人睇天氣聽歌 當時落足1個月雨 啲人就聽heize首下雨歌 rf去到23日先攞到日榜第一 因為個日冇落雨 如果成個月都天晴 根本rv有機攞月榜第一 而唔長期第二 佢地真係冇咩運 好多時都有阻濟
講開red flavor呢首歌音源成績仲可以好啲 當時同師兄,heize首歌比人叫夏天三兄妹 長期都top3 韓國人睇天氣聽歌 當時落足1個月雨 啲人就聽heize首下雨歌 rf去到23日先攞到日榜第一 因為個日冇落雨 如果成個月都天晴 根本rv有機攞月榜第一 而唔長期第二 佢地真係冇咩運 好多時都有阻濟

佢地不嬲冇咩運,除左菜玩game個時

Psycho出個時又發生sbs 單野,如果唔係呢首歌可以更加紅
真係囉 如果當時冇出意外 上哂3個年未舞台 音源就可以perfect all kill 唉 差少少
真係嗰首 我冇聽錯
有少少似YooA森女系
https://twitter.com/ilyerene/status/1377571162750783488?s=19

下 唔係唔打歌呀...m countdown 竟然冇
希望聽日music bank有 應該有掛
垃圾sm回歸一星期都冇 都唔公佈打歌行程
宣傳咩都冇 一個節目都好
咁the show show champ 更加冇
唔打歌$M真係衰過鄰國公司
人地TARA 朴智妍TAKE A HIKE嗰期染埋頭髮都冇得上節目
唔知sm想點 見twitter班fans mass email要求sm做好啲promotion 唸唔明mnet咪同sm和解左 見師兄團都有上 冇理由唔上㗎 師兄唔打歌都因為入伍姐
係唔係因為抒情慢歌所以先唔上音樂節目喳
我唸唔關事 可能只係上三大台 睇埋聽日music bank 有冇預告先 不過到宜家只係得4月5日 vlive comeback countdown 係confirm嘅行程
想佢上sketchbook
近排幾個女solo 都有上
我都想佢上 唱下歌 傾下計 冇咁大負擔

仲有新style
想睇漢娜條RV啲舞
原來個ace member 又自動延長咗十五日
我諗未搞掂個 fan service之前應該會繼續延長落去

其實無乜所謂啦,又唔係有con睇要搶飛
唔知轉新場有冇新welcome gift
原來之前佢喺 bubble 講話有嘢撈就係呢樣.....
好70/80年代style
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞