[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (102) - 305 & 329 初丁 line HBD!

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
今次仲要咁緊急,撞大霧,隔離仲要特登同我地撞,主要係影響首日音源,真係好想俾個一位佢,師哥同娘娘之後都冇打歌
真係好難 宜家無論係銷量音源mv view數都完全冇優勢 I know that feel sis try our best
無留意
講緊邊個/邊隊
BP🌹
好似係最想成為既女明星?
而家銷量K4+中輸-重覆大概有5萬,唔知韓國人果邊買成點但係都見有豬媽有上過Chart
音源就真係睇呢首歌合唔合乎韓國人口味,真係除左盡力同祈禱都唔知可以再做咩
唔緊要啦
講音源驚IU 好過
Rose 就算出 MV 都音源都唔會過到 IU 呢座大山

講銷量就驚師兄好過
啤啤永遠得D TESTER相會懸疑.....
邊度有大霧有一隊男團但唔影響
娘娘同師哥首歌唔會咁快跌喇,娘娘首歌而家仲係Top1 ,隔離女團公開MV,音源排名會上返黎
但今次wendy 啲concept 相都唔係走溫暖派,好似一個起森林蕩失路嘅女仔
唉 果個係講緊整容醫生選出女明星最想擁有嘅樣一位 同埋有講irene 係real-time trending & ending fairy
出道預咗音源有頭二十捱過一日已經好夠,隔離album全部歌就亞左十個位,今次冲銷量實際啲
希望快啲拎專輯
我都好想快點攞,而家沖左大概13張,遲啲沖多幾張,銷量而家應該過左5萬,不過當然越大越好
大家記得like咗條片,難得mnet 大channel up 片
https://youtu.be/ZYB8jCLt538
我都唔知韓國人買成點 佢地唔會係g market 買 佢地線上最要係新娜拉或者yes 24訂 同埋佢地主力線下買到 方便拆專換卡 同埋有簽售先買得多 望sm準備多啲貨 唔好好似psycho同monster首週冇貨 憎死sm
新娜拉成績應該OK既 我睇Tweet 見有上到新娜拉個Chart Yes24就真係無從考究得個估字,如果首週又冇貨真係罵死SM
想講sm4月咁多人comeback印唔印得切碟都成問題 之前一兩個月都有團comeback首週都缺貨 sm印多啲碟都想死 玩自家互撞 對sm冇期望 雖然多謝佢比歡出solo 。。。
https://twitter.com/chartsredvelvet/status/1377397079455100929?s=19
講下啲開心嘅野 psycho真係好爭氣無論海內外都大獲好評 無宣傳打歌下 韓國音源 sportify youtube 都有歷代級嘅好成績 雖然歌本身就好 但都係睇人 我覺得佢地係大器晚成嘅組合 唸起rv出道而來都打開逆境波 當啲人都睇死佢地唔得 佢地就會黎絕地反擊 冇人估到 有好多次都係咁 最經典個次應該係peekaboo撞左好多勁人e.g. 國民男團 連rv自己都覺得冇可能攞到一位 點知差唔多一個月人歌goodbye stage 終於比佢地拎到 個個都勁surprise
講下啲開心嘅野 psycho真係好爭氣無論海內外都大獲好評 無宣傳打歌下 韓國音源 sportify youtube 都有歷代級嘅好成績 雖然歌本身就好 但都係睇人 我覺得佢地係大器晚成嘅組合 唸起rv出道而來都打開逆境波 當啲人都睇死佢地唔得 佢地就會黎絕地反擊 冇人估到 有好多次都係咁 最經典個次應該係peekaboo撞左好多勁人e.g. 國民男團 連rv自己都覺得冇可能攞到一位 點知差唔多一個月人歌goodbye stage 終於比佢地拎到 個個都勁surprise

Psycho 無打歌都拎到九個一位

Btw,咁耐以黎cb 檔期最好嗰次應該係 rookie
有邊個會諗到呢首都拎到九個一位
不過記得當時rookie空一 但之後啲人話唔好聽跌到15 但之後逆行番第3 因為牙琪music bank mic壞左即場換mic真唱 條片勁高討論度 音源先回復到 呢個都係幾經典
不過記得當時rookie空一 但之後啲人話唔好聽跌到15 但之後逆行番第3 因為牙琪music bank mic壞左即場換mic真唱 條片勁高討論度 音源先回復到 呢個都係幾經典

仲有 RF CB 呢次... 如果唔係師兄接住一個禮拜cb既話...
其實可以再拎多幾次一位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞