[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (102) - 305 & 329 初丁 line HBD!

1001 回覆
24 Like 5 Dislike

頂呀
我psycho之後先入坑
即係我仲未試過睇到全員cb
睇到好多人因為psycho而入坑 真神曲對於新飯黎係幾難捱 咁長空白期 佢地難合體都算多個人活動 有小分隊活動 個人代言雜誌 有ig bubble yeribang ost等 係冇咩舞台... 個排追牙溫牙菜就辛苦啲 本身就好private 冇活動就會潛哂水
I know that feel Bros..
聽完bad boy先入坑
興幸香港機場活動見過一次
希望續約前俾個online con或者cd
真係好擔心sm放養佢哋
I know that feel Bros +1...
煲晒Level up project之後對佢哋嘅思念更深....
我係垃圾 我係上年年尾先入坑
放養.. 做定心理準備
依家起碼好大機會歡續咗先
I know that feel.. 想當年Peek-A-Boo 我都覺得自己好遲 不過其實有心唔怕遲
我覺得自己錯過左好多野
宜家重睇番level up project
睇到好多人因為psycho而入坑 真神曲對於新飯黎係幾難捱 咁長空白期 佢地難合體都算多個人活動 有小分隊活動 個人代言雜誌 有ig bubble yeribang ost等 係冇咩舞台... 個排追牙溫牙菜就辛苦啲 本身就好private 冇活動就會潛哂水

最吸路人入坑既話其實都係 RR, RF, PAB, Bad Boy, Psycho 呢幾首
當然唔排除有人係聽 RBB zimzalabim 入坑啦
我係首首啱聽加睇綜藝入坑
我之前係one of these nights嗰陣入坑
好有品味
https://www.instagram.com/p/CMkrLpRlyoc/?igshid=1tr094p0sy784

好正
Irene 笑嗰下、Joy大叫同Yeri講嘢 好襯特別係Joy
想問吓有冇巴打知道暫時有冇咩ig page等等有做溫solo代購唔想又要等到信和番貨先買
Gmarket
本身PAB同Bad boy已經幾圈我吓
RBB ZZLB同UPUP嗰排啲歌嘅質量搞到我都關注少咗 淨睇吓團綜咁
直到Psycho又重回坑底點知溫溫就出咗事
上年牙災首OST同Monster應該聽咗不下500次
其實講真已經比我預期好
除咗菜 全部成員都有keep住曝光率
$M都冇放棄菜 有畀佢上自家舞台 套戲又上到
最估唔到係溫溫SOLO會嚟得咁快
算係好過f(x)好多
上年其實幾多好歌聽,仲有Joy首cover, naughty, 歡首OST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞