[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (102) - 305 & 329 初丁 line HBD!

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
啱呀 這些機會...
唔幻想咁多了
我覺得可能可以炒到$2000

有人放我會收呀
錢無咗可以再搵過
限量碟既機會無咗就係無咗
300隻隨機 香港都唔知會唔會有1隻
逼住你貨到有為止
[INFO] 210330 - YERI to make her second acting challenge in upcoming fantasy romance thriller web drama Blue Bus Day! The drama will be released in the second of this year

yeri有網劇做下幾好 多job做左唔通續左約
如果同人訂 分分鐘被人抽起
不過真係好靚
講清楚啲先 單新聞入面話未confirmed yeri同男主 正在正面積極討論中的階段 sor click入去先睇到
幾錢都買
而家已經confirm咗 叫 Blue birthday
而家個個solo活動
好似話收到要請
未 confirm 接
下 未完全confirm 話積極考慮中 不過套戲題材同yeri係雜誌提到想挑戰嘅類型 都大機會接
留名等睇....

積極考慮但到最後垃圾$M 拒絕咗唔拍
點知執二攤嗰個女主就因為套網劇而紅咗
其實我覺得應該要接 比idol拍網劇先好啲 受眾都係年輕一代多 演技負擔會少左 冇收視負擔 順便累積下經驗 正規劇集對演技嘅要求高好多 觀眾闊好多 做得唔好 真係會比人插到死 特別係idol會有好多唔好嘅視線 睇今次網劇製作班底係出到人氣高嘅作品 ateen 戀愛playlist 之後啲主角幾紅 做埋電視劇
sm該接唔接嘅話 演員部可以執左佢 不過對sm冇期望會好啲 之前經驗比我睇到佢幾失敗
其實我覺得應該要接 比idol拍網劇先好啲 受眾都係年輕一代多 演技負擔會少左 冇收視負擔 順便累積下經驗 正規劇集對演技嘅要求高好多 觀眾闊好多 做得唔好 真係會比人插到死 特別係idol會有好多唔好嘅視線 睇今次網劇製作班底係出到人氣高嘅作品 ateen 戀愛playlist 之後啲主角幾紅 做埋電視劇
sm該接唔接嘅話 演員部可以執左佢 不過對sm冇期望會好啲 之前經驗比我睇到佢幾失敗

呢樣真呀,網劇輕鬆拍無咁大壓力又可以練下演技
唔係下下好似 Joy 咁要推佢做女主先係好架嘛

不過$M 唔識接劇係常識黎架啦

我估sm會問yeri意見嘅,而家可能concern緊係會唔會同cb 嘅期撞,都老人團就唔會好似師姐禁未問過就推咗
套劇下半年出應該唔會撞cb啦 因為sm 唔會俾佢哋今年cb多次

ballad album 溫溫真係好多心聲想同我地講
我估sm會問yeri意見嘅,而家可能concern緊係會唔會同cb 嘅期撞,都老人團就唔會好似師姐禁未問過就推咗

其實上次金藝琳套劇反應都唔錯多正皮
除咗做主持之外,$M 應該就要俾佢開多條戲路發揮下演技啦
正路黎講應該就無伏既
不過都係等出晒歌先知係咩類型
https://twitter.com/WenreneSunseul/status/1376788018992799746?s=19

香港應該好難有 點樣抽 如果呢到巴絲有人中左 上黎講聲
即係話嗰三百隻 special package 會去晒中輸囉
唔會嘅 唔會只係中國 韓國都應該買得多嘅
真心fans抽中唔覺得會有人想放 放都高價
抽硬
係搏G媽
唔會嘅 唔會只係中國 韓國都應該買得多嘅
真心fans抽中唔覺得會有人想放 放都高價

"allocate the Limited Ver. albums to each region depending on the pre-order quantity "

如果佢係跟地區 pre order 數量黎跟比例分配...
你覺得中輸唔會拎咗至少七成 special package 咩?
七成都已經 210隻
抽硬
係搏G媽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞