[ReVeluv] Red Velvet 討論區 (102) - 305 & 329 初丁 line HBD!

1001 回覆
24 Like 5 Dislike
熊即刻俾update
咦 想問ace係咪暫時未有得課住
想問如果買碟 大家推介邊度好
新手 想訂 番舊的同嚟緊wendy solo
應該唔使課住啦,公告都講遲D會有個新既 fan club service
上年都講咗話 Lysn 會收皮轉用 vlive 呀嘛
我嗰個本來係14號到期,但係見佢自動延期到月尾
話晒我嗰個都係 ACE II 黎架嘛,咁就收咗皮
頂 唔想lysn收皮
我都係ace II
vlive有冇bubble玩嫁
頂 唔想lysn收皮
我都係ace II
vlive有冇bubble玩嫁

Lysn 應該會仲用到,但係只係留返 bubble
但係 fan club 就幾肯定會轉app 啦
頂 亂到7彩咁樣一個搞掂咪幾好
頂 亂到7彩咁樣一個搞掂咪幾好

$M 整埋D 垃圾 app 無人用係要收皮架啦...
唯一既好處就係整咗 bubble 呢樣嘢
見呢度大多數人都係信和訂(應該最快)或者Gmarket買
收到
等我揾日去信和睇下先
fanclub 轉去邊都無所謂
唔好轉走 bubble 就得
Bubble真係幾好用,之前見到新聞話呢間公司準備請多啲人去擴展業務
收到
Bubble真係幾好用,之前見到新聞話呢間公司準備請多啲人去擴展業務

Bubble 咁搵得更係要擴充啦
而家仲要搵埋其他公司團既飯錢添呀
fanclub 轉去邊都無所謂
唔好轉走 bubble 就得

其實vlive 個個追星既飯都實有裝架啦
所以$M將個 fan service 轉去 vlive 都無乜所謂

Yeri also mentioned preparing for the new album among her plans for the next 2-3 months in her Dazed interview. With two members talking about it, looks like they have finally set a schedule for Red Velvet's comeback! ^^

熊同yeri都咁講 期待夏天comeback
SM四月又打自己人
我相信夏天都會自己人打自己人
Solo完過一兩個月就全隊cb
Chur死牙歡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞