房屋台不會告訴你的時事,買樓前入嚟睇一睇、諗一諗

276 回覆
229 Like 72 Dislike
「不如講下你點證明自己深黃 唔係上網出幾個po 就算喺掛」

「見你捐咁少錢都縮 我懷疑你國安派嚟潛入連登釣手足嘅深紅」

各位巴打只要起下我底,就知我幾年嚟持續不斷出post,主題都顯而易見,反而個貓步乜鬼嘢,個名想畀人知佢係普通咸濕鬼,以往出過嘅零星post,主要同AV有關,刻意扮淫蟲,但回覆人哋嘅post就極力維穩

我笑到噴水

原來上網開下po就喺深黃

唔洗自爆知我個user name 係代表咩
放心我絕對信你無睇過

出得po 多又話人AA/PR/五毛
唔出po回覆吓又話人維穩

仲要淫蟲係你先入為主自己認為
不過我真心認為男人唔咸慘過性無能 所以怕咩認

最後 根據韓林兒邏輯論

我依家懷疑你喺共產黨多年潛伏喺連登嘅間碟 扮出反政府po 目的喺引曬其他手足出嚟

再者就國安拘捕手足後用佢ac釣手足
韓林兒敗壞曬cctoy名聲
屌,原來係冷氣軍師
反而做過家長車、響應家長車去中大塞車、出錢出車送物資去poly、車啲人撤離、參加全民大罷工,即日遍地開花食催淚彈,盡力參加和你乜,真金白銀幫襯黃店、夾錢登報嘅
只要你係業主,就係藍屍
只要你係業主,就係藍屍

我冇咁講,唔好屈我
只要反對你
覺得樓價唔會大跌/升就係維穩,係藍屍
我冇咁講,唔好屈我!
開幾個Po就當正自己係正義超人
啲業主冒住被咬後冇咗份工,冇錢供樓風險都身體力行,就俾人話係藍屍,都痴撚線
唔該你睇清楚我講乜,乜撚都唔知,聽條貓柒帶風向就含血噴人,屌你老母
我帶風向

你唔好當個個巴絲都似你咁弱智啦 開一兩個po就比人影響到

果位巴打喺你一開始個乜撚安全套大瀉po已經出過聲
Ccl 就廢既

連登正負評就最有公信力
佢話過1000萬樓賣唔出,我用填土廳個賣樓數字去反駁佢,佢又話唔計又偽數據 只有佢講既野先係大道理唔會錯
我有咁話?你cap番圖上嚟先好講喎

偽數據,唔計唔計,全部都唔計
1,我冇話你嘅數據係偽數據

2,當時我講緊:地產佬同我媽咪講,話超過一千萬嘅二手樓因為按揭只能做五成,所以好少人嚟睇樓同買樓,我媽放盤好耐都無人問津。我講緊嘅係呢樣嘢,你攞出嚟嘅卻係包含一手樓嘅數字,咁梗係唔能夠比較啦,即使數據係「真」,亦顯示唔到二手樓嘅真實情況
你呢個回應我聽得好舒服
如果你當時都係咁回應我咪幾好
都話我唔係要盲反你,係你之前係度玩膠克人憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞