房屋台不會告訴你的時事,買樓前入嚟睇一睇、諗一諗

276 回覆
229 Like 72 Dislike
Dr mt呢條仆街直接block就得,語言粗鄙、不學無術、連房屋台班叔父都唔敢chi埋佢度。呢條賤人對自己嘅低學歷一定好自卑,怎以一開始全部寫英文嚟「大」你,但講嚟講去都係粗言穢語,啲英文出晒就用番華文講粗口,其人低賤鄙劣,同佢講多兩句都覺得污染咗自己
AA狗唔明, 可能讀得書少, 點醒佢, 佢又自卑心作祟
樓價升, 但個成交低AA狗都係開唔到單架, 特別佢呢啲咁撚低質
樓主俾人玩爛咗又唔憤氣
聲大大話大跌市
同人對賭又好誠實咁戴哂頭盔
彷彿覺得自己輸硬咁
完美演繹做人表裏不一,口講一句心諗一套
Quote 新聞出嚟就當分析完
穿鑿附會喺連登都係見慣不怪
樓主不過係其中一個「自以為看破紅塵嘅聰明人」
爭左句「明就明」
cctoy 一早屈5毛 下一句就Blocked User

上面仲話屋台唔容許第二種聲音 依到咁多巴絲回答咗佢咁多次就當睇唔到

事實喺cctoy 先最唔容許其他意見 一定要所有人賣樓移民屌政府
韓林兒你班cctoy 同學入緊黎打救你呀

洗唔洗比時間你搵多幾個同學幫口呀

留名
想睇
唔洗客氣 你間樓邊區放緊幾錢好有興趣 幫你宣傳埋廢事你賣唔出啦
得啦得啦,知你有樓有錢好叻好有成就啦
gogogo
得啦得啦,知你幼稚無聊自我中心上嚟刷存在態啦
好啊 放個盤嚟睇吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞