萬事得Mazda 車主揮手區 (12)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
rav2 冇得比
雙田邊有柴私
如果唔係大陸有廠 邊黎咁多嘢比你淘....
唔pm電話點加你呀
而且確定你係車主先加 唔係巴之閉
只係確保大家都係車主 唔係車房入黎搵食
咁個group係俾車主討論 交流心得
唔係俾三唔識七 既路人入黎鳩up廢話賣廣告

Signal當然有 唔通又公開放埋出黎?

最後 你真係唔識架wo
換project u皮
應該話香港政府唔比你玩
早幾年泡菜廠/Mazda/BBA入柴私嗰陣,雙田都係冇乜動靜
14年後既mazda 3好少盤
project mu 你都唔識....

http://www.project-mu.co.jp/en/
Cx5有無話咩年份好d
project mu真係神皮黎
啲人成日講話換唔夠收要換大鮑魚果啲
換左project mu 之後都係覺唔夠收先再講啦
唔同型號唔同價錢
不過都唔洗兩千一塊嘅
多數一千左右一頭
唔洗換碟
第一代基本上冇電腦,最易養,但隔音廢

1.5代 開始有 MZD,有 sport mode,波棍冇咁柒,R版有LED燈靚仔

第二代基本上係半架歐洲車,又靜,內龍用料又好,但架車開始多sensor,有少少煩,但有budget 當然買新
上28car搵14打後既mazda3
好多都係車行車
冇撞過就OK

撥咪一定有,日本車換曬3油5水火咀,扮下靚又係咁渣
第二代係咪即係18年,19年車? thx 巴打
17開始轉,睇個車頭已經好大分別啦
14年萬6 行行下著呢個燈 有無巴打知咩事
幾耐冇換電?
電力回收系統有問題
唔想整可以唔理佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞