萬事得Mazda 車主揮手區 (12)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
所以我先寫 含益 無得同你 裝......
可能要靠暗黑魔法 自己裝 or 改

ps 我一直有追開 ching ge post....
裝係有裝㗎 Carplay同AA係一個package嚟
只不過Google唔俾用
btw 我揀嘅workaround係
千幾蚊買部翻新iPhone SE
咁apple car play用唔用到
新車就一定用到
好彩
非法改裝 信唔信我報狗
插USB
非常改裝
洗唔洗log in? 定就咁插sd card 就得?
賣家話唔清楚但又知有永久gps
有興趣想入M3
有無話邊年既M3 比較好?
全新就買唔起
首先 張卡 係跟車 ge ...... 個賣家係 炆張卡出黎賣比你 定 跟住架車先?
跟車賣 ge 話 就問返上手車主 有無 log in 過mazda connect? 因為 我就登記左mazda connect 然後插張卡 落電腦 用mazda connect update
連車賣 我講得差sorry
覺得gps 連hud 好靚所以唔想再掛個電話出黎
如果佢話公司車 所以唔知d log in ac password咁點算
你有冇用過carplay/AA 用過就對原廠個導航0興趣
無啊 上一架車係垃圾錢7 中間個mon 淨係聽歌用
carplay 用google map 可以link埋落hud?
唔得 左邊有另一個mon
hud我淨係 睇speed limit
你邊年既Mazda
2015原本冇 返廠到2688裝la
apple carplay 除左可以係個MON度用IOS之外
同就咁用藍牙有咩分別? 聽歌 電話都可以用藍牙連
用到個siri? apple map? 因為mazda 個地圖 真係.......... 連將軍澳隧道都無.......反而有老尖地下隧道.....😂😂

同埋堅難搵地方.....
淨係導航唔洗打字 就咁講ok google, 導航去xxx
已經夠
係咪一定要google, 有冇得連開高德. google導航有時真係麻麻信唔過
高德support carplay
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞