萬事得Mazda 車主揮手區 (12)

1001 回覆
10 Like 4 Dislike
呢個真係要下次開 #1 就 pin
Mazda2 (Demio) 1.3
1298cc CVT係 SKY,1348cc係 舊

Mazda3 (Axela) /Mazda 5 (Premacy)
1496同1997cc 6AT係SKY,1498同1998cc CVT/5AT/4AT都係舊

好似係咁
弱弱一問
秋冬天就話要耐唔耐開一開冷氣因為雪種長期唔郁唔好
但而家春夏天暖氣又使唔使唔用都開一開呢?
暖氣印像中好似用引擎廢熱去制暖 應該好似冇乜特別野要開咁
下個月第一次返原廠保養 佢話朝頭早九點放低架車中午三四點可以拎
想問吓巴打係咪通常都要搞成大半日?喺葵涌放低咗架車又唔知去邊好
碌落去葵芳hea 😂 一係碌返荃灣 再唔係咪出旺角 老尖?

btw 係 早擺低 係 3 4 點囉返架車

利申 常客...
俾多660蚊租佢架hustler玩一日
禮拜六 個仆街租車部 唔開葵涌 分行ga 同埋 你預定1-2 個禮拜前 租
夠時間睇兩套戲
剛剛睇2手車網
點解Mazda 3 二手價一般比mazda 5高?
日產食左春藥

1月輸埋比Audi

8點放低返工,6點放工攞
ePower Serena 大貨到
今日係中環見到影緊架CX3
有新款?
咩年份先,如果係14後mazda3 有skyactive 貴過mazda5都好正常
過街老鼠出現
#713跳到#716

有豐田Sell屎得200車唔夠嚟發爛咋?
mazda 5 已停產
新手想買2手操車 幾萬買架08 09 Mazda 3/6 好唔好
11年先有Skyactiv
係咪差好遠?
我見2手08 Mazda 6 兩萬幾蚊 好似幾抵玩
都係睇船期嘅啫
如果有間廠個個月都咁多
咁部份新車主架車應該喺倉地擺咗幾十日先交車
自從有咗一換一,一舊有牌簿嘅爛鐵都值1皮
咁你就要諗下點解呢架嘢只值2皮

係咪一定多嘢整? 咁又唔一定
不過08 Mazda6 同Ford Fusion就一樣嘅
十三年嘅Ford,可能唔少人都有心理關口
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞