韓劇 哲仁王后(10) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
花真仲係處
而且花真講個句證明佢地好耐冇見 如果有feel 又點會咁 加上中意過主上應該都唔會睇得上永平君呢啲連餸都買唔好嘅男人btw 幾欣賞花真拎得起放得低 仲有當初仍然中意主上但都瀟洒離宮 即使主上有挽留佢
有mama 喺度應該會放得開啲
同永平一樣
我都係咁諗
mama同佢講主上未死,佢都好真摯咁講多謝不過好似昭容臨跳湖同佢講,佢都會失去珍貴嘅野,就係佢嘅初心
cut scenes 花真係咪同永平講對唔住無留意過佢
支站生日應援~

大家好,這里是四季站。

為了慶祝金演員的生日,我們將與部分韓飯和海外飯共同籌備生日應援書冊。
這是一個能把自己想說的話和繪畫作品直接傳達給金演員的好機會。希望粉絲也積極參與進來。

【收集內容】:1.飯繪作品 2.生日祝福/留言
【留言語言】:中文/韓文
【參與方式】:請發送至四季站郵箱(唯一有效方式)
allseasons0405@ gmail.com
【參與時間】:2021.2.22~2021.2.27晚上7點

因為想體現來自不同國家粉絲的心意,留言最終會以本國語+韓語的<雙語>方式呈現給金演員。
所以請我們中國粉絲直接發送中文內容,後續會幫忙翻譯成韓語。會韓語的朋友請發送中文+韓語。

▪請大家註意留言內容及措辭,內容或措辭不當的四季站有權不予以傳達。
▪留言和飯繪作品一定要記得附帶自己的昵稱。
https://gall.dcinside.com/mgallery/board/view/?id=dramaqueencheorin&no=85264&page=2
DC 啲人個個係咁等到貨然後大家討論啲頁數,好似p476係甜故
有無中文版
咁快 我嗰本應該要聽日先到
係邊度買
Yes24

dc 啲人話呢場先係真正初夜
其實通常會唔會有中/英翻譯版?
嗚呀睇到好心動
其實佢地係中殿娘家個度都好勁 兩個都好忘我 係個刻無再諗過係咪敵對etc
有個位唔明 花真同昭容係湖水旁邊講野 花真話昭容曾經想殺主上 係咩一回事呀?

생일 축하합니다. 우리는 홍콩 팬이에요.
감사합니다. 철인왕후가 너무 재미있어요!!
전하와 마마 행복하세요!

P.s. 김배우하고 신배우 도 행복하세요!!
우리 당신들 좋은 소식 기다리고 있어요!!!
應該係講緊細個係個井度
勁喎
的確係 只係花真唔知井入面嘅事所以唔知個陣係主上話佢都想死 昭容只係成全佢
唔知有無打錯
大家要用就隨便
佢哋d劇本一路拍一路改㗎?
正路就會根據拍攝現場改少少
例如會放埋演員既即興鏡頭入去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞