韓劇 哲仁王后(10) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
唔知有冇聽錯 有錯請指教

mama:去睇仁權前輩話劇啦
主上:啊我有收到話劇聯繫(萬福邀請佢去睇)
mama:真㗎?我冇收到聯繫喎
主上:你哋同公司㗎喎noona
mama:咁淨係收到聯繫嘅人去睇啦!

mama係咪邀請緊主上一齊去睇呀
一齊去啦 到時又可以一齊開live
佢哋嘅live可以拍一出電視劇

包埋一段獨白講佢哋各自內心嘅激動同主上唔小心喺尤其MAMA面前展現佢睡褲嘅時候內心點諗
dating ?
有人翻左啲主上live

1) 粉絲說聽到了劇評出來的消息了 金說 消息傳的好快哦

2) 有粉絲有提到什麼時候和申姐合放 金回他們錄劇評時他有跟申姐提到

3) 粉絲: 和申惠善演員演戲時化學反應很好 金: 申惠善演員最棒!

4) 粉絲: 拍攝哲仁的時候有感到遺憾的地方嗎? 金: 看劇評就會知道了

5) 粉絲: 和申姐上 認哥 的話收視率會很高的 金: 哦是嗎

6) 粉絲: 寫《像初雪一樣》的歌詞時想著誰?禁止 "就是你" 這種答案 小金: 不是你 我想著的是中殿

7) 粉絲問疫情結束後能不能有哲仁的終映宴 金: 不能拜托我 要去找公司 雖然有機會的話我也想 但是因為疫情需要小心一點哦
佢入面應該似係着full set
所以死都要笠件hoodie遮住
頭先冇睇到
熟手咁衰唔叫惠善去
係喎!佢地冇互fol
睇返,有人錄左
期待劇評
今次看live時
大家都表露姨母笑
我覺得佢地有私人帳號囉
第六會唔會太甜呢要漱口
佢地真係太sweet la
我發現正賢一講MAMA就會由上向下數碼掃塊面
一定係好怕羞想掩飾佢個笑容
Mama live都入埋都係唔follow主上
應該唔會用呢個acc follow 人囉
約 mama la
睇DC套睡衣賣晒喇

d品牌仲唔快d請佢哋拍雙人廣告
佢地肯定另外有account啦
主上換咗IG頭像
好cute呀救命
DC其實係dcinside 定daumcafe 我成日都搵唔到野睇嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞