韓劇 哲仁王后(10) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
罪不至死
係咪公司見佢怕羞唔比佢上 mama快點帶綜藝初丁主上上節目啦
Mama上次上rm都好怕醜可愛到
其實感覺上韓國啲演員普遍都好少上綜藝
百看不厭
我都係永平君連買餸都買唔好花真值得更好嘅 好彩到最後都冇一齊
多數都係為宣傳以上
最後唔係想暗示佢哋一齊咗未
佢live 度有人話好想睇佢兩個一齊上綜藝 佢答:請發出邀請 感覺mama 上佢就會上 佢仲自嘲話啲綜藝節目pd 應該唔中意佢嘅性格但我覺得佢幾搞笑
演員要保持神秘感
有咩我以為花真向佢問好應該只係對故人嘅普通問候 唔問主上只係放低左 而且個細路應該係花真學生/領養嘅
好掛住堂哥對狗狗眼
覺得係想交代花真終於放低咗主上
而每次佢同永平君嘅對話都係同政事或者主上
應該係第一次單純對永平君而作出嘅關心
個扮盲醫女原來現代裝咁嘅樣https://www.instagram.com/p/CLcTYFssO8S/

之前同MAMA原來都有合作過
https://www.youtube.com/watch?v=FXW0peyKUb4&ab_channel=cubesweetpotato

YouTube推薦左呢條片比我
係另一個結局 主上穿越現代
剪得好正
我有睇呢個好正呀
色誘奉煥
有冇人覺得四月其實係佢屋企侍從生嘅小朋友
我睇到佢個名就覺得係同五月一樣係侍從出身
佢嘅服飾只係一般婦女嘅料
單純sticker嚟講崔尚宮carry成套sticker
嘩,完全唔會認到
花真都上左幾次rm 次次都好好笑
所以主上同MaMa 快d上多次
要拍sbs劇/電影先有機
不過有人問正賢會唔會同惠善上variety show
佢有講過睇下有無人邀請先啦
覺得係派好人卡多啲花真呢啲才女~~鍾意過主上~眼角高啊
估~~正賢會勁SHY~佢話好怕生
的確著得好平凡 所以呢個可能性好大 一定唔係花真嘅女
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞