韓劇 哲仁王后(10) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
好想同佢瘋狂討論,但唔識韓文
仲拍緊電影咩
唔係拍完咩但前幾日live 惠善話拍完野啱啱收工
+1試過用英文
呢位師兄真係超勁
小賢維尼
超用心嘅fans
男裝真係要大隻啲先着得好睇勁鍾意主上呢套幾時可以去韓國,武肺
好甜底下有個comment 講得好 套戲已經完左 佢地冇必要做fans service 仍然會一齊live 係代表佢地親
我都超中意 先唔講套衫原本已經好靚 雖然睇過好多韓國古裝劇入面啲君主著呢件類似運動服咁嘅野 但主上嘅身材夠fit 所以著得更靚可惡嘅武肺搞到佢地冇左好多見嘅機會 又搞到我冇得去韓國
真係耐人尋味尤其啲表情
的確我到而家仲諗緊前幾日live 佢地講byebye 之後惠善做咩指住佢然後兩個人就甜笑而且幫小金整理衫領個個我第一次睇到 睇左咁多次花絮都未見過有呢個
好甜
佢哋byebye嗰度真係好甜
我呢幾日都狂loop
DC眾籌出REVIEW BOOK已經達到目標啦~~超勁佢地
我覺得好似係有啲暗號手勢咁
http://enews24.tving.com/news/article?nsID=1357749&continueFlag=d245b6b4517b24313e867b4e51c3de71

《哲仁王后:竹林》公開後,4日連續在TVing人氣排行榜中“哲仁王后”排名第一,“哲仁王后:竹林”排名第二。
正片和番外篇均得到了觀眾們熱烈的反響,這得力於演員和製作組意氣相投,展現了與正片相同的高品質的趣味和投入度,才得以實現。另外,充分發揮了無論何時何地都可以輕松收看的OTT的特性,使原本讓觀眾們好奇的電視劇之後故事在正片結束後也可以毫無負擔地去看,為此作出的準備也得到了正面的反應。
繼《哲仁王后:竹林》獲得好評後,《哲仁王后》的短評(解說commentary)也將在TVing上獨家公開,因此備受期待

好曖昧
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞