韓劇 哲仁王后(10) 暨申惠善X金正賢討論區

1001 回覆
18 Like 3 Dislike
dispatch好似爆得嘅都係一齊咗一段時間嘅
因為要跟佢哋一段時間然後影佢哋約會相
即係咩黎
應該類似係comment返套劇 聲音導航住講劇情咁
不如拍多幾集番外
善於追蹤的人
係咪類似reaction片咁?
好似話因為韓國政界有新聞 所以要爆娛樂新聞黎catch attention好黑暗
好似次次娛樂圈有大新聞都有呢個講法,我又覺得未必
原來威基基都有special commentary
根據Reddit: they discuss their favorite scenes, NGs of the cast and a commentary of the best episode as selected by viewers
好似李鍾碩同朴惠信惠果套Pinocchio咁講不過應該唔係單單都係咁,1月1日都放風會爆,不過等到依家先爆
邊啲人講先

篇文就係總結左主上mama甜蜜小動作 睇到圖都忍唔住姨母笑
由誤解到深愛唔容易嘅過程

from dc
210224 【DC】韓國申粉看完《哲仁王后》劇本感想

即興表演的場面真的很多,但都能接受並且救活,真是越看越厲害呵呵
之前在《僅有一次的愛情》花絮中有提到“不要即興表演~”,還以為妳不太喜歡呢,這次好像很合得來~
今天也是為妳著迷的一天

咁即係惠善鍾唔鍾意即興,定係睇人
睇人
最尾奉奉同主上合宮又last kiss 到底係基咗定純粹昭容意識影響
好清醒
咁講應該似睇人啦
最尾奉奉到底有冇愛到主上 定真係純粹戰友愛 真係一個大迷
我信佢基左 昭容唔會咁主動
睇人
一定有啦,為左佢可以擋一槍,要為一個人ALL IN,已經唔只愛咁簡單了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞