召集LIHKG所有單車jj (8)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
Rb真係係好好j呀
一定會扯到盡去到6千,同埋就算有都應該係d 類似PERFORMER 既牌子

曾經幫160CM 朋友研究過,到最後都係去Lock on 問,但最後無買 話洗費太高,絲帶可以打去lock on 問左先,報報價,但個個人報個價都唔同

160 可以踩44 定46 既 F8

我唔會話你知我得米六高
大家唔好恥笑我

大家平均幾高 我睇親啲二手都唔岩size

168矮仔

same
Rb真係係好好j呀

買囉
Rb真係係好好j呀

買ridley fenix alum?

我記得入門spec sora件
好似六千幾有交易

唔肯定有無xxs就真

不過比多少少一步到位是常識吧
Rb真係係好好j呀

買囉

有出單車架咩

你落左去?多唔多人

準備出 睇下有無機會撞到你

好撚肚餓
上次過飽今次相反
Btw 仲坐緊車反去,最快都0130

咁我1點先出

留撚左肚接人收工
死仆街估唔倒今日冇嗌去食野wtf

出發 一陣見

又係得班mk

你落左去?多唔多人

好撚肚餓
上次過飽今次相反

咁我1點先出

留撚左肚接人收工

出發 一陣見

又係得班mk

康城啲路真係好平

點解我沙田得條roubix踩
Rb真係係好好j呀

好似六千幾有交易

唔肯定有無xxs就真

一步到位就team machine

你落左去?多唔多人

好撚肚餓
上次過飽今次相反

咁我1點先出

留撚左肚接人收工

出發 一陣見

又係得班mk

康城啲路真係好平

沙田有咩路踩?

好撚肚餓
上次過飽今次相反

咁我1點先出

留撚左肚接人收工

出發 一陣見

又係得班mk

康城啲路真係好平

沙田有咩路踩?

馬場個條
單車徑黎講
踩得最多又算好踩嘅得吐公

你落左去?多唔多人

好撚肚餓
上次過飽今次相反

咁我1點先出

留撚左肚接人收工

出發 一陣見

又係得班mk

康城啲路真係好平

沙田有咩路踩?

過少少去火炭踩穗禾
上次去踩覺得幾適合新手練
本身踩緊部垃圾060
諗緊好唔好轉RB好
每次拎部鐵出街真係好Q重
https://www.giantcyclingworld.com/bike.php?id=08a9de2c-5c9c-4a72-a052-c74c4fe6e6f3
唔知呢部好唔好 因為本身腳短
如果唔買呢部 仲有冇其他好既選擇

冇人理 問多次

你幾高先 雖然買細左有得靠換配件去配合
重點係預幾錢先

咦買Liv
絲打?

係 之前去單車舖租架XS踩 第二日真係
所以得返XXS架可以買 但係男裝車好似冇乜選擇

女仔踩canyon岩架啦.

個價嚇親我 大佬呀 學生哥好窮呀

你幾高,筆直幾多

158 3k-6k 可買二手 但係唔識睇車
只限RB 我諗我都係屌XXS算

你係買黎玩定認真踩先?

如果你係絲的話其實唔洗太在意車架咩brand, 因為你己經有女buff.

就算你踩幾慢都好, 陪你踩既仔都會有女debuff, 好自然同你踩同一個速度.
你揀D車睇顏色就ok.

ridley fenix/merida scultura有xxs

Ridley xxs俾165踩架喎

我老婆肯定矮過165但都踩到ridley男裝xxs喎

咁我1點先出

留撚左肚接人收工

出發 一陣見

又係得班mk

康城啲路真係好平

沙田有咩路踩?

過少少去火炭踩穗禾

認真咩
次次上都爆計同多車

如果係新手嘅踩下優景
短斜又無乜車
本身踩緊部垃圾060
諗緊好唔好轉RB好
每次拎部鐵出街真係好Q重
https://www.giantcyclingworld.com/bike.php?id=08a9de2c-5c9c-4a72-a052-c74c4fe6e6f3
唔知呢部好唔好 因為本身腳短
如果唔買呢部 仲有冇其他好既選擇

冇人理 問多次

你幾高先 雖然買細左有得靠換配件去配合
重點係預幾錢先

咦買Liv
絲打?

係 之前去單車舖租架XS踩 第二日真係
所以得返XXS架可以買 但係男裝車好似冇乜選擇

女仔踩canyon岩架啦.

你幾高,筆直幾多

你係買黎玩定認真踩先?

如果你係絲的話其實唔洗太在意車架咩brand, 因為你己經有女buff.

就算你踩幾慢都好, 陪你踩既仔都會有女debuff, 好自然同你踩同一個速度.
你揀D車睇顏色就ok.

ridley fenix/merida scultura有xxs

我老婆肯定矮過165但都踩到ridley男裝X S

你幾高,筆直幾多

你係買黎玩定認真踩先?

你揀D車睇顏色就ok.

有無drop?

btw我得168都係踩ridley XS

你幾高,筆直幾多

你係買黎玩定認真踩先?

你揀D車睇顏色就ok.

有無drop?

sorry 係XS
有無drop係乜野意思?

你幾高,筆直幾多

你係買黎玩定認真踩先?

你揀D車睇顏色就ok.

有無drop?

sorry 係XS

唔slam可以踩大部好多
好似我依家部m碼fuji咁

咁我1點先出

留撚左肚接人收工

出發 一陣見

又係得班mk

康城啲路真係好平

沙田有咩路踩?

過少少去火炭踩穗禾

認真咩
次次上都爆計同多車

如果係新手嘅踩下優景
短斜又無乜車

因為我住沙田坳道嗰頭
一開始練斜已經打緊大佬

你係買黎玩定認真踩先?

你揀D車睇顏色就ok.

有無drop?

sorry 係XS

唔slam可以踩大部好多
好似我依家部m碼fuji咁

姐係seat同bar有無高低差
btw, tg group 真係唔洗加密?

出發 一陣見

又係得班mk

康城啲路真係好平

沙田有咩路踩?

過少少去火炭踩穗禾

認真咩
次次上都爆計同多車

如果係新手嘅踩下優景
短斜又無乜車

因為我住沙田坳道嗰頭
一開始練斜已經打緊大佬

起點唔同

不過記得有位巴打屋企後面就菠蘿山

咁我1點先出

留撚左肚接人收工

出發 一陣見

又係得班mk

康城啲路真係好平

沙田有咩路踩?

過少少去火炭踩穗禾

認真咩
次次上都爆計同多車

如果係新手嘅踩下優景
短斜又無乜車

我拎我部坦克踩穗禾會唔會死
Rb真係係好好j呀

好似六千幾有交易

唔肯定有無xxs就真

一步到位就team machine

鋼管啱唔啱
雷諾520
行tiagra
650b
咁細架 行650b 會無咁壓縮
上管好似42
不過係四方芯
KHS Manhattan 650R
六千左右
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞