召集LIHKG所有單車jj (8)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
呢度無人用自篇輪組? 個個買牌子野?
放假落狗屎

知唔知garmin壞左 除左原廠邊到仲有得整 而家又開唔到機又叉唔到電 又冇哂保養嗰啲 得返部機同叉電係到

過左一年?

過哂喇
碼錶sigma 定cateye 好

cateye狗也不屌

garmin

貴左d , 買番sigma 有線
學生哥只有二三千budget想買rb ,有冇介紹
二手都冇所謂

係fb 見到架 scr sizes $1900(二手)
年份唔知

全新既trinx14飛2千4左右,我都係呢架慢慢改起
二手都冇所謂

年份唔知

可唔可以SHARE黎睇下,apply左好多二手group都唔收我

d fb 2手好現實.apply左兩星期都唔收我, 我換左部f10做頭像之後果晚就收左我

我冇pro pic都收我喎

cateye狗也不屌

garmin

garmin有買貴冇買錯

cateye狗也不屌

garmin

garmin有買貴冇買錯

買水機自己入地圖
黎緊3 日都落雨. 無得出車

未開始踩車之前好鍾意落雨

未開始踩車之前好鍾意落雨

由細到大一D都唔喜歡落雨
巴打們買lock 踏同lock 鞋通常係crc 定香港d 鋪頭買?
如果踩performer 值唔值得換件?定踩耐d 直接換車?
二手都冇所謂

年份唔知

可唔可以SHARE黎睇下,apply左好多二手group都唔收我

d fb 2手好現實.apply左兩星期都唔收我, 我換左部f10做頭像之後果晚就收左我

求其up 張毒撚動漫囡囡都加wo
巴打們買lock 踏同lock 鞋通常係crc 定香港d 鋪頭買?
如果踩performer 值唔值得換件?定踩耐d 直接換車?

換Saddle 、呤,lock踏依D可以過底再用既算啦
二手都冇所謂

年份唔知

求其up 張毒撚動漫囡囡都加wo

可能我之前張相太7

後面塊透明膠盤拆唔拆得

後面塊透明膠盤拆唔拆得

拆喇

1. 淘寶/CRC

2. 追件我覺得最無謂
如果部車平嘅我覺得升級唔抵玩

3.換車

後面塊透明膠盤拆唔拆得

拆喇

點拆架 係咪要成個飛輪拆出黎 無咩工具

我對look淘寶。。。

Performer 之前都有諗過買
不過落去lock on問完
見到部bh 就冇再考慮啦

我對look淘寶。。。

CRC 有個雜嘜牌子好平個lock 加對DMT carbon 底 lock 鞋都係1k

後面塊透明膠盤拆唔拆得

拆喇

或者直接暴力拆除

後面塊透明膠盤拆唔拆得

拆喇

或者直接暴力拆除

應該有3個位扣住
甩鬆之後就拆到
個爛鬼膠都冇用ga la
一野拍斷佢咪算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞