召集LIHKG所有單車jj (8)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
今日第一日出車就踩馬路 好大壓力
可能我自己本身係揸開車所以仲驚踩左十五分鐘就收皮冇踩 太驚

入tg group 搵人帶

果班人唔等人架喎:,點比佢哋帶?

我練練體能先入啦我依啲死肥仔體能好差 廢事麻煩到人

小弟體能亦好差
自己踩多

單車仔講野...

小弟體能亦好差
自己踩多

單車仔講野...

正想講

小弟體能亦好差
自己踩多

單車仔講野...

正想講

冇個信得過
你老*
個個都厄尻人

小弟體能亦好差
自己踩多

單車仔講野...

正想講

冇個信得過
你老*
個個都厄尻人

連埋你在內

小弟體能亦好差
自己踩多

單車仔講野...

正想講

冇個信得過
你老*
個個都厄尻人

連埋你在內

所以我無入gp,唔洗比人呃

小弟體能亦好差
自己踩多

單車仔講野...

正想講

冇個信得過
你老*
個個都厄尻人

連埋你在內

太天真鳥

小弟體能亦好差
自己踩多

單車仔講野...

正想講

冇個信得過
你老*
個個都厄尻人

連埋你在內

太天真鳥

入group你先分到邊個厄人

單車仔講野...

正想講

冇個信得過
你老*
個個都厄尻人

連埋你在內

太天真鳥

冇錯
成班老手高手恰我呢d真新手

正想講

冇個信得過
你老*
個個都厄尻人

連埋你在內

太天真鳥

冇錯

慳啲啦,最鬼係你

正想講

冇個信得過
你老*
個個都厄尻人

連埋你在內

太天真鳥

冇錯

慳啲啦,最鬼係你

收皮
上面成班都keep40
我最誠實
一個快到連爆兩條胎
一個90km/h抽車
重要有圖有真相
真係唔知邊個鬼d

唔駛啦,如果巴打想踩馬路又想人帶,平日晚可以同你踩南昌入荃灣
入TG 慢慢講
踩馬路我既做法係咁:
可以既話多d掉頭望
正常時唔會貼最邊,
有車就到身後就比少少signal後車過自己/ 貼返左邊少少

一定要比對家知自己"存在"
唔係叫你頂佢,而係大家有車牌都知,
AB柱盲點分分鐘遮到一架單車,
知你係度就自然安全D
有隻普通e牌水樽揸到裂左,依家街鋪買返隻大約幾多錢到?

快速成長

真係好鬼驚 啲巴打fu fu聲咁飛過

快速成長

我係聽到嚯嚯嚯咁嘅聲 第三下已被拋離

快速成長

我就黎有恐懼症
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5385905
摺車$880

http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5388641
$680

巴打可唔可以幫幫眼睇下
$880個部掂唔掂?個牌子完全seaech唔到,但幾靚靚仔仔
下面個部應該就係之前巴打話大圍租車鋪放出黎既
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5385905
摺車$880

http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5388641
$680

巴打可唔可以幫幫眼睇下
$880個部掂唔掂?個牌子完全seaech唔到,但幾靚靚仔仔
下面個部應該就係之前巴打話大圍租車鋪放出黎既

有得唔摺就唔摺

快速成長

我就黎有恐懼症

一聽到嚯嚯嚯就知出事
上面成班都keep40
我最誠實

好彩我keep唔到30
如果唔係都變鬼仔
各位要入STRAVA 谷既要TG 我
報一報USER 名先比入
而家清人

https://t.me/sogancyc/

快速成長

我就黎有恐懼症

一聽到嚯嚯嚯就知出事

北斗神拳咁
喳喳喳 喳完一論 你已經死了

快速成長

我就黎有恐懼症

一聽到嚯嚯嚯就知出事

某踩TT車嘅巴打啲嚯嚯聲特別誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞