召集LIHKG所有單車jj (8)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有無邊隻雙鵝頸裝完仲用到頭柱個快折
睇左幾款話裝完會頂住用唔到
dahon sp8
有冇人玩MTB 大部份都係傾緊RB

無時間入山
X9 件諗緊上唔上XT Di2
有對盒係到又未諗到織碳框定鋁框
睇中咗一架giant scr1, 2nd hand 3000, 自己都幾鍾意單車
有時同朋友去大水坑租車, 租 dup頭 都要7-80, 有次去大圍租過scr1/2, 要成180/day,
所以長遠計覺得買車底好多
但係遲啲9月唔係香港, 又要賣番架車出去

驚唔驚冇二手市場?
同埋單車上地鐵係咪好麻煩? 踩完車, 下午夜晚依啲時間係咪冇可能上到車?

主要係驚賣唔番~3000蚊呢個價

咁就一定既. 邊有平手離場咁爽.
點都洩少少既

scr1二手三千蚊算貴
2字頭見得最多
星期六又落雨
星期六又落雨

屌我考完試之後無一日係無落雨

好想出車
星期六又落雨

好想出車

考埋今日就完sem,終於可以出車
星期六又落雨

好想出車

好想出車
又好想拆散架車大補健
第一對lock 鞋買fizik G5B 抵唔抵?
另外想問下lock 踏 係咪買住幾舊水頂住先都ok?

冇話抵唔抵,最好碳底

R5B?
https://t.me/LIHKG_RB_Hit_Hand
我地fizik真心平

買啦買啦

其實比shimano rc7邊對好D?

冇話抵唔抵,最好碳底

一定要碳底
星期六又落雨

好想出車

好想出車
又好想拆散架車大補健

等睇-17 150stem
星期六又落雨

好想出車

咁我寧願你一路無止境咁考落去

冇話抵唔抵,最好碳底

一定要碳底

點解一定要碳底
星期六又落雨

好想出車

你一個救全家
犧牲一下好唔好

冇話抵唔抵,最好碳底

一定要碳底

點解一定要碳底

用力好好多
我啱啱換M3B (R3B 嘅MTB版)
同以前d膠底shimano差好遠
有冇人玩MTB 大部份都係傾緊RB

無時間入山
X9 件諗緊上唔上XT Di2
有對盒係到又未諗到織碳框定鋁框

XT Di2 電件又準又耐用
有無bm 維修推薦
一陣出車
一陣出車

屌你喺外國
星期六又落雨

好想出車

你一個救全家
犧牲一下好唔好

大家有車踩我考到下年又點話
一陣出車

屌你喺外國

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞