召集LIHKG所有單車jj (8)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
有無bro知道呢個牌子??
無意係FB到睇到

Rollingstone? 車架咁大個字
無意係FB到睇到
[img]https://holland.pk/cuf7]

下次不要放尻me
無意係FB到睇到
[img]https://holland.pk/cuf7]

下次不要放尻me

明明係你放我
無意係FB到睇到

我嘅意思係有無聽過呢個牌子
呢個架係T800同拎左UCI認證,最緊要係賣幾千蚊。
所以好奇問下大家有無聽過囉
無意係FB到睇到

利申:唔係打手
無意係FB到睇到

利申:唔係打手

未聽過喎
Rb真係係好好j呀

買ridley fenix alum?

我記得入門spec sora件
好似六千幾有交易

唔肯定有無xxs就真

不過比多少少一步到位是常識吧

一手大概9k?

雲鵬減價全新六千幾

不過sora件轉波真係麻麻
勝在走內線靚仔左好多

呢個價位係咪得呢部抵屌 係就屌呢部走

如果sora件冇問題的話咪用住先遲啲再換件囉

其實fenix alloy有tiagra 4700,唔知香港賣幾多,我呢到先排清貨大概減到$5800hkd。個人認為如果budget有限tiagra 4700性價比最高。BTW,我呢度rim版alloy fenix已經discontinue 咗,2017只有disc版

Tiagra 如果唔係同自己搏鬥刷成績嘅癲佬其實係夠用
唔知雲鵬有冇
呢幾日得閒追去睇下
我都想訂部Noah SL 唔知俾人買走未

買!
BTW,部ridley fenix alloy最新狀態
wiggle cosine轆,power櫈
btw, tg group 真係唔洗加密?

之前留過tg 想問點入

其實唔驚, 運動Group. 係唔知邊個打邊個煩D姐

唔介意大陸牌子可以諗下this.
碳架 5800
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.81.DrYZ4z&id=527099052799&ns=1&abbucket=7#detail

[img]http://img.alicdn.com/bao/uploaded/i1/6000000001224/TB23N1_iUdnpuFjSZPhXXbChpXa_!!0-fleamarket.jpg<br>
[/img]

https://world.taobao.com/item/534787015484.htm?spm=a1z3o.7695283.0.0.VivOmq

癡撚線, 6800 + vision team 30 可以賣八千零

WTF?!?!??!

入門可以考慮下 我睇到都有啲心動

你唔知有呢個brand咩? 大陸野黎. 算係好過java少少

除左烈風仲有攻隊
而家張偉驎入左果隊
唔介意大陸牌子可以諗下this.
碳架 5800
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.81.DrYZ4z&id=527099052799&ns=1&abbucket=7#detail

[img]http://img.alicdn.com/bao/uploaded/i1/6000000001224/TB23N1_iUdnpuFjSZPhXXbChpXa_!!0-fleamarket.jpg<br><br>
[/img]

https://world.taobao.com/item/534787015484.htm?spm=a1z3o.7695283.0.0.VivOmq

癡撚線, 6800 + vision team 30 可以賣八千零

WTF?!?!??!

入門可以考慮下 我睇到都有啲心動

你唔知有呢個brand咩? 大陸野黎. 算係好過java少少

除左烈風仲有攻隊
而家張偉驎入左果隊

後生就入職業車隊,夢想,好仰慕佢下(非hehe)

第一頁

好似六千幾有交易

唔肯定有無xxs就真

一手大概9k?

雲鵬減價全新六千幾

勝在走內線靚仔左好多

其實fenix alloy有tiagra 4700,唔知香港賣幾多,我呢到先排清貨大概減到$5800hkd。個人認為如果budget有限tiagra 4700性價比最高。BTW,我呢度rim版alloy fenix已經discontinue 咗,2017只有disc版

唔知雲鵬有冇
呢幾日得閒追去睇下

Remix sl 30 係咪唔係alum frame黎 個樣好靚 想帶返屋企 見佢又係ultegra件 姐係冇咁平啦 對不

一手大概9k?

雲鵬減價全新六千幾

勝在走內線靚仔左好多

唔知雲鵬有冇
呢幾日得閒追去睇下

Fenix sl 30 係咪唔係alum frame黎 個樣好靚 想帶返屋企 見佢又係ultegra件 姐係冇咁平啦 對不

一手大概9k?

雲鵬減價全新六千幾

勝在走內線靚仔左好多

唔知雲鵬有冇
呢幾日得閒追去睇下

Fenix sl 30 係咪唔係alum frame黎 個樣好靚 想帶返屋企 見佢又係ultegra件 姐係冇咁平啦 對不

sl應該係碳

一手大概9k?

雲鵬減價全新六千幾

勝在走內線靚仔左好多

唔知雲鵬有冇
呢幾日得閒追去睇下

5800 105已經夠
女士手指可能唔夠長最緊要可以調整槍手轉波同煞制
我住果度有個比較肥既女士都買左架ridley ,不過踩一兩次就玩返四轆

第一頁

第一頁

好似六千幾有交易

唔肯定有無xxs就真

一手大概9k?

雲鵬減價全新六千幾

勝在走內線靚仔左好多

唔知雲鵬有冇
呢幾日得閒追去睇下

咩花咩size要訂?
又落雨

上網睇緊訓練台,有無巴打有推介?
又落雨

踩roller啦 elite好似千鬆d
又落雨

Agger
當你冇踩過又第一次上
包你對自己控車能力值會開方再開方
又落雨

Thx bro, 朋友都推elite
香港有無鋪頭有得試?
又落雨

Thx bro, 朋友都推elite
香港有無鋪頭有得試?

應該冇
又落雨

Agger
當你冇踩過又第一次上
包你對自己控車能力值會開方再開方

都好,可以改善踩車基本功
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞