召集LIHKG所有單車jj (8)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike

今日終於試左神鳥鳳凰
平路同落斜制霸~ 如果要轉灣 真係要俾多啲時間轉先得 最好成個身挨落去 先OK

但架車真係好定

上斜呢
https://youtu.be/SQl5PVKt5ko個妹妹大個一定好正
有冇團踩zwift
架單車踩果時有吱吱聲,雀仔叫咁
轉一個圈吱一次
想問下粉嶺邊到有得檢查 咩都唔識

識唱歌既車緊係拎去賣. 一定賣到好價錢

收二手車?

聽下邊個位有聲

係呀收二手 用手攪個腳踏就無聲
踩就有聲
剎車果時冇聲
係後轆傳出黎
dahon sp8
關唔關條鏈太污糟事
架單車踩果時有吱吱聲,雀仔叫咁
轉一個圈吱一次
想問下粉嶺邊到有得檢查 咩都唔識

識唱歌既車緊係拎去賣. 一定賣到好價錢

收二手車?

聽下邊個位有聲

係呀收二手 用手攪個腳踏就無聲
踩就有聲
剎車果時冇聲
係後轆傳出黎
dahon sp8
關唔關條鏈太污糟事

有可能HUBS 或鏈要拆開CHECK先知鏈就易,HUBS 就麻煩
hi all
踩java小輪路過

終於有小輪既朋友

今日終於試左神鳥鳳凰
平路同落斜制霸~ 如果要轉灣 真係要俾多啲時間轉先得 最好成個身挨落去 先OK

但架車真係好定

快D 去TB埋發電頭尾燈啦
重有阻力TIM
Finish Line果支金色 Ceramic Grease 可唔可以當裝車D普通Grease用?

今日終於試左神鳥鳳凰

但架車真係好定

上斜呢

微斜都仲得~ 因為個轆夠大夠快
長命斜要落車推
連個天都唔愛我. 踩車先黎落雨
點睇microshift centos 11?
想換槍手換變隻好?
而家用緊5800

用MS咁睇唔開?
連個天都唔愛我. 踩車先黎落雨

希望在明天
屌啦星啦一直咁落雨 踩屎忽咩
想換槍手換變隻好?
而家用緊5800

一定係升級啦 點會返轉頭
Campy super record/9150
想換槍手換變隻好?
而家用緊5800

用MS咁睇唔開?
ms 都可以接受丫,個價錢超勁!
想換槍手換變隻好?
而家用緊5800

用MS咁睇唔開?

microshit
想換槍手換變隻好?
而家用緊5800

用MS咁睇唔開?

microshit

我用過,係手感硬d 之外無影響
想換槍手換變隻好?
而家用緊5800

用MS咁睇唔開?

microshit

我用過,係手感硬d 之外無影響

11 spd果支整到成支SRAM咁幾有型
500蚊買城市車可以去邊買?
500蚊買城市車可以去邊買?

As your user name
Finish Line果支金色 Ceramic Grease 可唔可以當裝車D普通Grease用?

似乎唔得喎巴打
RB 自篇碳刀有無砌法推介?

用係破風架度.
想換槍手換變隻好?
而家用緊5800

一定係升級啦 點會返轉頭
Campy super record/9150

邊有咁多錢

你個5800有乜問題?
知唔知garmin壞左 除左原廠邊到仲有得整 而家又開唔到機又叉唔到電 又冇哂保養嗰啲 得返部機同叉電係到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞