召集LIHKG所有單車jj (8)

1001 回覆
10 Like 1 Dislike
唔介意大陸牌子可以諗下this.
碳架 5800
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.81.DrYZ4z&id=527099052799&ns=1&abbucket=7#detail

[img]http://img.alicdn.com/bao/uploaded/i1/6000000001224/TB23N1_iUdnpuFjSZPhXXbChpXa_!!0-fleamarket.jpg%3Cbr%3E
[/img]

https://world.taobao.com/item/534787015484.htm?spm=a1z3o.7695283.0.0.VivOmq

癡撚線, 6800 + vision team 30 可以賣八千零

WTF?!?!??!

入門可以考慮下 我睇到都有啲心動

你唔知有呢個brand咩? 大陸野黎. 算係好過java少少

除左烈風仲有攻隊
而家張偉驎入左果隊

攻隊真係唔好搞. 真係會出事. 好多人踩攻隊唔夠幾個月個車收左皮

咁我好公道既,如果係斷架果d就緊係唔得,最主要睇出咩事,我見人地出賽都用緊,觀望中

一手大概9k?

雲鵬減價全新六千幾

不過sora件轉波真係麻麻
勝在走內線靚仔左好多

呢個價位係咪得呢部抵屌 係就屌呢部走

如果sora件冇問題的話咪用住先遲啲再換件囉

其實fenix alloy有tiagra 4700,唔知香港賣幾多,我呢到先排清貨大概減到$5800hkd。個人認為如果budget有限tiagra 4700性價比最高。BTW,我呢度rim版alloy fenix已經discontinue 咗,2017只有disc版

$5400 sora件

一手係咁架啦 二手好難搵女裝車
最緊要啱size

女裝車,睇reach吧
Spesh Amira/Ruby
Cervelo R2 / R3
Giant Liv 都真係有分別既
lapierre Xelius W 系列都稍細

一手大概9k?

雲鵬減價全新六千幾

勝在走內線靚仔左好多

其實fenix alloy有tiagra 4700,唔知香港賣幾多,我呢到先排清貨大概減到$5800hkd。個人認為如果budget有限tiagra 4700性價比最高。BTW,我呢度rim版alloy fenix已經discontinue 咗,2017只有disc版

$5400 sora件

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

一手大概9k?

雲鵬減價全新六千幾

勝在走內線靚仔左好多

$5400 sora件

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

Giant 有D車係假細Size 幾細都37X reach

$5400 sora件

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

分支咁解
或者搵下Teen 版車
唔介意大陸牌子可以諗下this.
碳架 5800
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a230r.1.14.81.DrYZ4z&id=527099052799&ns=1&abbucket=7#detail

[img]http://img.alicdn.com/bao/uploaded/i1/6000000001224/TB23N1_iUdnpuFjSZPhXXbChpXa_!!0-fleamarket.jpg%3Cbr%3E
[/img]

https://world.taobao.com/item/534787015484.htm?spm=a1z3o.7695283.0.0.VivOmq

癡撚線, 6800 + vision team 30 可以賣八千零

WTF?!?!??!

入門可以考慮下 我睇到都有啲心動

你唔知有呢個brand咩? 大陸野黎. 算係好過java少少

除左烈風仲有攻隊
而家張偉驎入左果隊

攻隊真係唔好搞. 真係會出事. 好多人踩攻隊唔夠幾個月個車收左皮

咁我好公道既,如果係斷架果d就緊係唔得,最主要睇出咩事,我見人地出賽都用緊,觀望中

攻隊碳刀超易燒, 把橫踩左幾個月無炒過車都裂左. 偷工減料得好勁.

但係就因為咁佢地先做到6kg 全車

$5400 sora件

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

分支咁解
或者搵下Teen 版車

最壞情況黎

$5400 sora件

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

分支咁解
或者搵下Teen 版車

最壞情況黎

踩鋼管仲都係出路

$5400 sora件

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

分支咁解
或者搵下Teen 版車

最壞情況黎

踩鋼管仲都係出路

如果腰長腳短又點睇

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

分支咁解
或者搵下Teen 版車

最壞情況黎

踩鋼管仲都係出路

如果腰長腳短又點睇

Khs 你又點睇

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

分支咁解
或者搵下Teen 版車

最壞情況黎

踩鋼管仲都係出路

如果腰長腳短又點睇

細size女裝車長頸

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

分支咁解
或者搵下Teen 版車

最壞情況黎

踩鋼管仲都係出路

如果腰長腳短又點睇

Khs 你又點睇

好似係台灣牌子黎 但係冇咁好J

$5400 sora件

最緊要啱size

女裝車,睇reach吧

你咁講係咪姐係佢劣啲

分支咁解
或者搵下Teen 版車

最壞情況黎

踩鋼管仲都係出路

如果腰長腳短又點睇

都係要fit 過先
最好有人借車度下
師兄們點睇lapierre個牌子?

你咁講係咪姐係佢劣啲

分支咁解
或者搵下Teen 版車

最壞情況黎

踩鋼管仲都係出路

如果腰長腳短又點睇

Khs 你又點睇

好似係台灣牌子黎 但係冇咁好J

Merida ? 雲棚有特價細碼車

aircode好踩
架單車踩果時有吱吱聲,雀仔叫咁
轉一個圈吱一次
想問下粉嶺邊到有得檢查 咩都唔識
轉一個圈吱一次

識唱歌既車緊係拎去賣. 一定賣到好價錢
轉一個圈吱一次

收二手車?

聽下邊個位有聲
轉一個圈吱一次

開籠車
值錢啲
自己檢查下係邊個位有問題先
轉一個圈吱一次

開籠車
值錢啲
自己檢查下係邊個位有問題先

呢啲多數係BB出事
hi all
踩java小輪路過
hi all
踩java小輪路過

今日終於試左神鳥鳳凰
平路同落斜制霸~ 如果要轉灣 真係要俾多啲時間轉先得 最好成個身挨落去 先OK

但架車真係好定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞