fufu呢鑊又激到紮紮跳(5)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
310 Like 5 Dislike
你唔食啲藥? 咁你代咩言呀?
Miss pun再出發
你報啦 你肯郁未?
咁就要樓豬判斷了
冷靜啲啦喂
上個post已經有人寫咗野俾衛生署同海關, 而家係得個等字
前幾個Post報晒啦你訓醒未呀

度定你份口供啦

太柒都好難為人
簡直不撚知所謂
咁咪合理囉 條友一味死屈爛屈
電子雞無論係靚定醜都應該狙擊
因為佢地做緊壞事
終於有清睇得透

呢班女權撚話女性有身體自主權
但轉個頭出賣身體,影埋啲意淫嘅相
根據佢哋自己所定義嘅女權
其實出賣身體自主即係同做雞無分別

係咪以為無做任何性交易就以為唔係做雞
但因為你哋班女權撚講到身體自主咁撚柒大包圍
所以你哋自定義埋做雞嘅範圍都大包圍

所以有一班ptgf陪人食飯,睇戲,
就算無扑嘢,sorry 你哋都係做緊雞,出賣緊你嘅身體自主(淫)

拿,記住
唔係仇女權嘅人定義你哋做雞
係女權主義者話你哋係雞咋
G高達 西洋劍高達
純粹想睇班電子雞仆街
就係咁簡單
等佢地仲咁能串啊
個講法冇乜問題
但係唔好影啲低質素低成本意淫相, 然後打著藝術旗號, 講到自己俾咗好多effort, 去justify overpriced 呢件事
鯉魚王?
如果中大email有mon po,希望佢會story講下睇法。 我係屬於第4類人, 不滿商品化自己但同時又唔好叫物化女性而狙擊你地嘅人 ,同埋想問下你點睇女權同身體自主被消費成為賣相嘅理由?因為件事係好矛盾,女權係提倡女性唔再跟從男性欲望,但賣相件事好似倒退翻以前咁。你話相係藝術,但我又睇唔出藝術成份何在。如果你話致敬日本嗰d浮世繪,春宮畫我都會嘗試去理解。但顯然嗰d相其實冇咩營養可言。

中大email見字請覆
冇人提呢個
話隻狗要醫病所以要賣相
到隻狗走咗都繼續賣
算唔算狗血饅頭
唔想R呢條女wo 咁撚柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞