fufu呢鑊又激到紮紮跳(5)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
310 Like 5 Dislike
香港賣相除左FUFU,deer ,牙,仲有邊個人多人買???
請問有冇 港女賣相 有露點
岩岩 先 追post
求 link
其實真係得香港D女係咁嘅相敢收人咁貴
外國d女大把凸點露點相就咁po係ig twitter
韓國有afreeca呢d bj 日本有FC2有fantia
100USD 真係夠你J成個月唔同女
乳貼
其實我可以理解仇男
正如你會了解連登仔仇女一樣
當你打開撞車新聞嘅FB post 清一色問係咪女司機
當女性因為家庭而要被逼辭職嘅時候
當我著少件衫比人slut shame嘅時候
其實唔難理解
我覺得如果大家positive啲
唔好成日男人xxyy女人xxyy 世界會和平好多
cls 啲poster
反而想知呢班女係黃定藍 除左email係黃之外
a 級蔥
又引鳩人打J
呢個之前幫D賭場網拍片 冇P根本唔撚認得 成個欣宜咁
問題係仇視都要有邏輯嘅

例如呢啲電子雞呀 有樓有高潮呢類事件
係真係博屌 有足夠理由去批評

但係email 上面果幅圖完全係無撚腦
咩都屈係性侵性剝削 父權欺壓
啲邏輯炒晒車
呢個po好撚嘈 免費j就j啦 女唔女權關我撚事
大家都係雞 何必分得咁清
你點睇篤灰狗潘書韻
就算黃又點?黃都改變唔到佢地係死臭雞
賣嘅應該係叫天使金 大陸藥黎 同金仔一模一樣樣 大家search下
其實免費公開佢地既相同大肆批評都係遵從網上色情文化,佢地覺得俾人侵權應報警,av片商都係咁硬食

無話對錯,做雞定做賊都係無謂爭論,你定死對方係乜角色現實都係咁玩,賣相既繼續為錢賣相直到無錢賺為止,搵窿路睇免費相同中間搵着數既人依然存在,大家本質同目的都係咁惡劣,分邊面差d真係好無謂
留名見證歷史
好難得巴打好用心同我討論,我覺得有一點你講得好好 male gaze係被動性質較多,但賣相就打破咗呢樣嘢,唔講目的係咩,佢都係主動嘅表現。我嘅諗法係如果身體自主真係包含賣相,咁站於商品嘅角度上嚟講,佢係應該接受大眾嘅評頭品足。就好似我會話一間黄店質素係點。我反感嘅地方係 女權作為一種價值觀,一旦同利益有掛勾,其實作為理據就遜色好多。我覺得係種腐化,女性喺大眾印象都冇好轉。
但呢啲cm 真係會出現
係近幾年好左 通常呢啲cm一出會比人屌到拆天
記得觀塘天橋強姦案
都勁多人blame個女仔夜媽媽出街
仇恨唔係一日半日出現嘅
Btw連登有時好睇輕性侵性剝削
覺得要強姦虐待非禮先係
但其實好多野都係 偷拍啦 口花花啦
好多女(男)仔覺得唔舒服 但講出聲又比人話唔玩得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞