fufu呢鑊又激到紮紮跳(5)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
310 Like 5 Dislike
點解
其實依班臭雞港女咪又係你班兒登仔養出黎
賣相本身就走緊法律罅,繞過淫審,玩灰色地帶賺錢
咁仲受乜鳩法律保護,講乜撚藝術知識產權
好心你地要賣,就正經出本寫真/相冊
對唔住大家 因為中學屌過佢中出即飛 所以佢好憎男人

自製meme
我覺得呢d女通常同屋企人無乜兩句,甚至反哂面,無乜家庭溫暖
醒目女
所有價錢都del晒
冇記錯係呢set 350,200係校服

佢DGS出身嘛
我都唔係好記得咩事 不過有印象係咁 等其他巴打補充下
寧願課金落HOLOLIVE到 都唔會課落呢D臭雞到
35萬咁撚貴
推啦望
個犯事者專搵女人蝦,欺凌弱者可恥!
個犯事者敢推男人就有種
笑到仆街
係350蚊同200蚊
懷疑如果佢set35萬 真係會有人埋單
巴打丁太多 35萬
睇佢同miss pun虐待個弱智時email真係成隻豬咁 非禮隻豬既真係死變態
推到隻露比雞坐監
戴定頭盔🪖[/size=5]我覺得[/size=5]
女權除咗物化女性之外 仲係賦權女性
傳統女性權力低於男性 到今時今日
女性基本人權得到滿足 但又代唔代表平等?
例如當女性default 要著多件衫 唔好做臭雞
第二
我覺得賣相係個人選擇同權利 真係冇咩必要比attention
如果覺得貴咪唔好買 買嘅人唔覺咪得
例如:係街市買菜十蚊兩斤 貴價超市加個膠袋賣六十蚊一袋
嫌貴咪唔好買 如果真係咁唔合理 應該有日會係市場消失
第三
見rosema之流拎住身體自主尻up真係頭都大
身體自主=賣淫?
首先 身體自主=女性有權控制自己身體
從前女性係色情行業可以話係被控制嘅 冇自主性
而賣相 有一個角度係 我係我身體嘅主控者
我願意出售、比你睇 你先可以睇
你固然可以對我dirty talk
但當我表達我唔想嘅時候你就要stop
因為係賣相呢件事上 我嘅感受先係重點
(我唔識讀心 我唔知上面啲女女係咪咁諗 定真係為錢 但如果用身體自主做解釋 我接受嘅)
你可以話賣相同樣係male gaze嘅視角下
但不同一般male gaze 係被動比人睇 賣相在於主動
我覺得
賣相就係咁 如果你接受到咪買
(賣假藥就真係唔得
35萬連GTA5 果啲都不如
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞