fufu呢鑊又激到紮紮跳(5)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
310 Like 5 Dislike
好似幾大波
希望emiliawyk 睇到我呢個po,唔好不斷講男人話女人係雞/創作者心血被盜作為理據,理性回覆我以下嘅問題先。

1,女權定義。
2,賣相係女權倒退象徵或是女權所賦予。
3,假設女權賦予身體換取利潤,咁娼妓你又點睇?
4,女性所賣嘅相唔係取悅男性,咁藝術又體現喺邊到?
我都算係局內人,阿男固然必須死,但佢只係契弟一件,冇你講嘅威能

連我都比慕容話過係屎家軍,就知啲料流
之前好似見到屌條仔唔幫手供樓定交水電煤乜乜乜
有冇人知多D
我冇話唔關事,我只係講返佢只係契弟一名
佢會理你先算啦 佢咁既垃圾人型豬 除左識賣相做電子雞搵錢仲識咩?仲識同自己班所謂既fans圍爐攞自信既 我諗同羅斯馬一樣冇野識架啦
想睇堆拎貞節牌坊嘅臭雞仆街
尤其隻fufu,路比,人形豬email
樓豬一生平安
佢都有啲影響力 佢起碼影響到出咩新聞
同時又刪咩不利清息

其實啲女叫佢點做就點做就係惡意操縱新聞自由

係好嚴重 佢同盧妹近況係點 真係要令佢地身敗名裂
先可以令到啲女無得操控愚論
都真,自己一樣賣相所以佢覆嘢都係好如履薄冰咁,希望佢幫埋fufu處理公關災難啦
男哥個男士通櫃一個月post 加埋都冇我大個status 多like,講到佢咁大影響力,我驚佢飄
唔洗飄 佢同盧妹都應該消失
SOSO D牙
兩邊都咁難睇
我支持呀
班電子雞背後會唔會有搞手幫佢地

我見有班電子雞同 jxxxly好fd
可以jxxxly有份幫佢地搞
有部份簽左
咁呢啲情趣衫係made in 支那又好正常嘅
兒登仔點樣養出佢地呢?買佢地相?但唔係話兒童仔全部死窮撚想R免費相咩
原本都惗住讚你班電子雞有道德過宣明會出舊相
而家發現好似都冇乜分別
Exactly我嘅推測

佢地負責扮高登仔 幫佢地宣傳上位造星咁造
做咗人氣啲女就可以抬價

另一方面 盧妹阿男就負責蘋果日報果一邊嘅風向操縱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞