fufu呢鑊又激到紮紮跳(5)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
310 Like 5 Dislike
推到有Deer
D牙
哇live果個真係佢?
睇佢平時d片唔係咁
D牙
唔好俾佢停
咁你咪對人唔對事囉
如果件事係因為上面所講,班女賣相價格不合理而起
咁只要佢地肯作出回應(降低價格),咁理論上件事就係解決左
如果你目標係要佢哋做雞,咁其實啲相平定貴同你係冇乜關係,你只係單純仇女而已
咁認真
就算班女調低價格,到時咪一樣屌人做雞;到真係逼班女下海做雞又話人收得貴自己屌唔起...
根本呢個post唔少人都係為追擊而追擊,連自己想點都唔知
問佢哋係咪班女肯賣平啲就可以算,又冇人答到我
就算反送中都有個目標叫五大訴求啦,咁呢到嘅目標係想點先?減價?摺埋唔賣相?拍av俾你睇?定係要佢哋做雞、跳樓死洩你哋心頭之恨呀?
淨係enjoy睇人流出,睇完又繼續屌,唯一解釋就係純粹仇女
我都想知
我係絲打,我都覺得賣相好似不勞而獲
但當真係問我實際上有乜問題嘅時候,我又答唔出…全部你情我願
依家追擊又唔知想點
我諗主要係因為佢哋付出嘅努力太少就有好大嘅回報,然後我哋覺得唔公平同埋會妒忌佢唔使做就有錢收?
但講到尾,其實又搵唔到問題…
若果依家個行動係想令到成個行業嘅相嘅質素提升,即係如果啲女露多啲,係咪大家就認同電子雞係可接受先?
似乎大家目標都唔一致

公道講句
保持身材外貌都要努力嘅
係有啲女特別臭串
又拋女權又賣假藥
又屌男人垃圾又唔認自己影咸濕相 硬要話係藝術
用手機自拍又話影得好辛苦
先咁多人睇唔過眼
本來你賣唔賣相 或者幾時死 都冇人想理

想燒晒所有女個啲只係想r免費相
佢醒 搵到就去買樓
依家兩層樓上晒岸

應該好難 佢靜半年都冇問題 上年搵唔少
又晒命三萬蚊買袋當自己好上流咁
買本雞排妹寫真
仲抵過買呢班垃圾啲圖
Deer more
係話d 相影得好,藝術又有美感先話有ddddddddd 價值去買。
拎舊錢去玩唔知食到幾多件啦
今日明明屌我哋 又話要告我哋
點解會瘦得咁快
瀉藥
師兄唔好意思
我上個post想覆返你果陣已經1001
係咪你加我tg再洽談?
其實呢班女人可以咁撚串,都要多謝比錢佢地既毒撚
留返個靚名
呢排Ruby仔同晴兒好似串左好能多。。。
https://lih.kg/2413906

好撚大嘅氣焰
十幾年前就十幾歲就有對相打丁
想問有冇人依家重對住啲相打丁就真
上個post係咪證實係西布曲名
呢種禁藥 身體差嘅分分鐘冇命
佢淨係政治行動力都值返晒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞