fufu呢鑊又激到紮紮跳(5)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
310 Like 5 Dislike
其實email都係玩緊轉移視線,佢漠視連登會有人學術討論,不斷stereotype連登仔就係免費拎j圖。由howmuch件事已經好想問究竟女權係乜,反正件事都收唔到火,我寧願佢解釋下。
下個POST可以追擊定蔥蔥呢隻單眼皮怪都得
咁你唔理腐腐同草藥豬?
人地比面Rose Ma,但絕對唔關阿男呢啲撚屌事啦,有事先出黎攞彩啦
其實佢除咗大大個貪字寫係塊面度
又無咩好講
好撚期待有人拎啲金仔去化驗
建議都係假藥先,因為有人用過又拎去驗可以直接game over嗰個人。價錢係咪對等呢d其實都第一頁睇哂。email呢家係唔覆假藥同女權問題。
uchan 18+都唔正啦,好似都係點都無粒露下?
唔係啦 果單嘢起晒啲關係出黎
阿男係屎家軍新聞部主任
而盧妹就係負責做新聞嘅人

佢地都必須死
晴兒反唔落了
咁就記得推得密啲
最撚想睇隻ruby收皮
覺得咁樣露多啲賣貴啲
真係將自己身體變做一種買賣咁
成立屎家軍紀念日
一、你肯定? TG之前咪有偷拍谷
唔係屌嘅 間地裏非禮討論囉
我本人都試過啦 咩斜咩袋 話界波袋 身材點點點啊
又或者連登好多post 著年件背心仔 又話博咩啊等
唔係冇 係太習慣啫
二、同樣邏輯套落地產商 其實都通
層樓個價真係好唔合理 質素亦太差
有人買就ok? 咁如果咁樣賣可以發達
呢個係咩價值觀呀?
會對香港有咩影響呀?就係因為好搵
所以先有咁多樓奴
就係因為好搵 先有咁多人等公屋
咁可以點 批鬥地產商?係咁嫁啦 班港豬唔會因為你屌兩句唔買樓
Btw 你呢度 default 左女性唔可以從事性工作
我唔係encourage 女性進行性工作
但一位成年女性從事性工作 知道後果 有咩問題呢?

三、拎dirty talk批鬥 我見email啲小奴好高興
你話違反人性 同不對等合約
不對等咪又大把人簽
你借錢 唔通同財仔講 你收我咁多息唔合理 冇人性
睇Av好過喇
https://youtu.be/UtyuG0D0N1w

你自己睇返 咪話唔關事 同舊屎形影不離
真!做賊話做雞賤 做雞話做賊仆街
咁我唔係雞唔係賊咪睇小丑做戲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞