fufu呢鑊又激到紮紮跳(5)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
310 Like 5 Dislike
我見到係細圖 一堆細圖 尺度大過佢賣過d好多我都等緊
由分享賣相到電子雞再到女權,都係同一個方向
邊個牙籤仔俾佢捉住
一、
我相信你係男仔 有時會唔明女性受到嘅壓迫
但我想強調壓迫存在 而我唔係少數例子
如果你有興趣 你都可以問吓身邊女性
(唔係冇辦法 只要你唔做佢唔做大家唔做 女仔生活會開心自由好多

二、
我諗係大家對於賣相提供嘅服務有分歧
帶起性慾 唔代表我要比你屌埋嫁嘛
話左BJ 點解無啦啦要比你屌埋呢 屌埋唔係呢個價啦
女性將金錢建立係愛情之上
跳出少少諗 當連登仔要求另一半
波大瘦底 處 入得廚房出得廳堂 經濟獨立
招親有要求有咩錯呢 唔通我貪你冇上進心咩
做人唔可以咁架喎 你有要求唔比其他人有要求
(嗱我就對呢啲要求冇意見嘅 我冇咁嘅條件要求咁多囉 我睇感覺睇感覺)
(其實招親八大要求果啲咩人黎真心 我身邊啲女仔真係冇咁 講緊我做廿幾年人都未見過)

有買有賣
你決定咗買 簽咗呢份不平等條約
怪邊個 資本社會係咁
我唔認為存在不合理
你覺得唔合理 咪唔好簽
正如去禁鐘仔 你睇唔岩 你唔會開po批鬥啲姐姐
點解唔簽完仲要 話佢好唔合理啊 佢痴線架
(重點係件事真係未到不平則鳴嘅界線)
師兄有冇tg grp分享下
邊位巴打條撚 出黎認撚左佢
你知唔知佢係帶頭賣咸相果個

佢係開山祖師 點樣唔關佢事
其實佢又真係冇撩嘅,只係佢幫fufu spin走d 火力,話連登d人冇尊重創作自由,先燒埋佢姐。btw你應該唔反對佢係積極爭取女權嘅代表之一
我都係 有條友話3000買啲相 戇鳩
我大J過佢啦, 又話好長
等到J都縮了
Block咗我嗰啲冇得睇
more
btw 如果係tg grp流出嚟嘅 可唔可以留link
俾tg嚟 我私下俾你 我唔係admin 廢事咁公開咁放人地個grp link出黎
幫緊你幫緊你 應該係呢個谷
傳說中嘅藝術照
你地連登仔保守唔識野
推爆佢!
晴兒有影全裸?
佢唔似黑包WO, PO出黎望望
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞