fufu呢鑊又激到紮紮跳(5)連登起義 推撚到路比坐監為止

1001 回覆
310 Like 5 Dislike
希望email睇到我comment,唔好不斷講男人話女人係雞,理性回覆我留下嘅問題。

1,女權定義。
2,賣相係女權倒退象徵還是女權所賦予。
3,假設女權包用身體換取利潤,咁娼妓你又點睇
4,女性所賣嘅相唔係取悅男性,咁藝術又體現喺邊到?

唔好同我搬咩風月片,一張相連運鏡對白都冇。
女權物化定義同馬克思主義物化定義唔同
同意
呢個真 令我覺得啲人去書展係為咸書簽書會
其實email受過乜野男性既凌辱所以咁仇男
感謝各位巴打無私分享
等一次喺連登post見到咁多圖
好想佢地老豆老母見到佢地啲雞相有咩反應
Email知唔知自己講咩
推人出馬路都唔涉及性嘅問題
希望有一日如果男性受剝削,佢都會發聲
多啲圖thx 好人一生平安
⚠️唔好share 中大email
唔想睇
gogogo
第二幅圖:

上一秒女拳:唔好性別定型 女但樣強大一樣可以贏男性

我: Amber Heard家暴 Johnny Depp
爆晒啲證據出黎

下一秒女拳:「你地只係聽depp片面之詞,女人邊有力施暴」

我:咁你又話「唔好性別定型,女人一樣可以贏男人」

女拳:⋯⋯
我有追po 我講緊緊係追住佢疑似犯法呢樣啦
仲攞去退錢? 直接攞去驗睇自己食咗咩落肚啦
基本上會食到有心臟不正常, 老左有機會有心臟病
感謝各位Ching既努力
屌你個蔥蔥 人賣100都露個波仔 底褲
佢賣100同ig相一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞