【Disney+】 Wandavision 劇透討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
咁佢都要說服到Hank Pym肯俾pym particle佢先得
簡單d黎講
netflix個幾套係外判
依家出呢d係親生仔

dd都拍得好睇
演員又正
順住個勢入埋黎電影其實好正
惠英紅唔係講過
如果去某個時間線拎走infinity stone的話 果條世界線會發生好大變化
而家個時間點係被化灰既人已經返晒黎既狀態
Wanda用量子機返過去拎走粒心靈寶石的話 個世界會變成點
Wanda 的力量完全覺醒, IG 在佢眼中只是玩具

2020仲搶IG...

Dr strange 如果真是玩multi universe
搶的應該是多元宇宙的核心...M 水晶

M 水晶出場可直接引入宇宙三大帝國同鳳凰
想知點解睇Trailer Halloween Trick or Treat會有小朋友出返嚟?
係咪Vision問咗Wanda出面冇細路之後,第日起身又俾Wanda加返?
之前係獨立成立左個Marvel TV部門
ABC台既AoS、Agent Carter、Inhuman,Netflix既Defender系列,同埋其他台既Runaways、Cloak&Dagger同Helstorm都係呢個部門出 (應該無數漏)
最後呢個部門摺左,合併翻去Marvel Studios,上面所有劇都無再續訂
而家Disney+出既就真係所謂親生仔,全部都係Kevin Feige管翻
如果用marvel 的世界觀
其實復仇者已搞亂哂marvel 多元宇宙
在多元宇宙入面,就算五大創世神都受制因果,只有鳳凰可以完全無視因果定律隨意修改現實同時間線已無有任何後果或生成替代時間線

美隊已生成另一時間線,dr strange 用time stone trap 對手其實是消耗宇宙的存在時間
亂噏:啲細路全部變大變曬xmen
其實Kevin是否真是冇管 marvel tv?
dark Phoenix 同 new mutant 劇本佢都有份改,
連legions 都有暗中比佢看下

同系的反而tv完全切割
Hank Pym原諒左Stark全家未?
有去到Tony既喪禮
有去到應該有啦
no more mutants之後又唔見哂
似Avg上頭唔俾人用部機
因為部機會影響多重時間線
炸到屍骨無存?係咪講緊havok
話晒都救左你全家,再嬲就好小器
幻視死後嗰5年wakanda強勢嘅領導層好似大部分都化咗灰,應該係侍衛長做暫代首令,所以俾人襯亂打劫咗條屍都唔出奇
何況個國王而家都死咗
傾哥又射唔到!!
Sorry 追住post睇波覆錯
熱刺?
係 好幾球半單刀入唔到
有個咁嘅角色咩
有 但腰斬左
佢個能力同磁力王一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞