【Disney+】 Wandavision 劇透討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
再講一次
唔該 任何疑似流出既片
唔好po呢度
冇人想知
唔該晒
屌SWORD拆開曬Vision即係Wanda偷返去自己砌返埋佢痴撚線㗎
我對foxQS嘅印象就係俾天啟打斷腳
個leak原本我以為係玩膠情節,出一陣就冇
依家睇落係重要嘢,都算有啲驚喜
2個仔一晚長大
不過aou死法合理 一開始整定弱點
fox果個就無咩弱點 除左比大boss屈
嚟緊唔係有套ms.marvel?係咪佢
係我錯 表達唔到我嘅意思
其實我想咁講: "未播嘅叫spoiler!?"

係呀 leak唔係spoiler就多重加密啦
會唔會又要整翻出慢鏡戲
paypal 比唔得咩?
AOU QS 除左號得唔夠快仲有咩弱點?
睇到marvel 玩得咁叻
作為一個DC撚真係好灰
DC太急進
同埋WW啲劇情太左膠又唔合理
鷹眼
其實禁report 有冇用
佢偷人logo
但我冇記錯漫畫SWORD 正常係太空指揮,SHIELD先係喺地球打骰。依加個director像做左山寨王為所欲為咁。所以你呢個推論都合理
老實講 真係劇先可以玩到咁癲
真係錯有錯著
疫情關係 令wandavision 上先
精彩到不得了

話說好似evan 既qs係貼近漫畫多啲
有無人可以話我知 佢會正式加入mcu
後期既x-men 真係靠玩qs 係一個大selling point

it’s too good to be true!!!
我地見證左第一個multiverse 既關鍵點

希望qs會加入avg
recast真係用字神級到痴線
PayPal開acc時已set地區
btw merge multiverse dc上年都係cw arrowverse玩過
用Amazon gift card
PayPal one time pay as guest 唔得?
嗰集仲轟動其實
以彩蛋客串黎講都幾epic跨越幾十年既影視作品
flash 個幕好勁
另一個 都係captain marvel黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞