【Disney+】 Wandavision 劇透討論區 (2)

1001 回覆
26 Like 5 Dislike
Spotify 有呀
豹妹個條線到而家都未解釋過

佢係infinity war 同banner 鳩up個段野完全唔知佢地對vision做左d咩

但我覺得vision 唔止屍變咁簡單
佢冇左 mind stone 係仲用到d能力
例如飛行 透牆 入侵意識 同埋佢仲有自主思考

我反而想知vision條屍係咪比sword 湯開左成五年
vision 肉身唔係韓國女去造架咩 仲有咩比人研究
我都唔想知
高抬貴手得唔得
希望唔好只係easter egg啦

Btw, 宜家呢個qs個性格好似同fox版又唔同左咁
Marvel係咪想重新塑造一次marvel qs

雖然marvel qs今集得一句對白
但佢好似成熟左咁(我個人覺得
定因為evan peters老左

好好睇呀 嗚呀
歐美地區有大量fans要求由magneto 救scarlet witch

Kevin 自認是magneto 死忠,希望佢聽fans的意願

X men 現在橫掃整個漫畫巿場。銷量同口脾都拋離其他marvel 作品,是引入mutant 的好事機
扑極都仲有
鳳凰應該不會咁快,
dark Phoenix 個劇本送左比Kevin 改,
應該不會咁快
ff過點樣接multiverse 特別拍過戲個啲
呢次event之後又偵察到cmbr 跟住攞部電視黎一睇 屌呢套咩黎 個角色咁似蜘蛛仔嘅跟住multiverse打開咗 jammie fox飛咗過黎 順理成章搵埋兩代蜘蛛仔入黎一齊打大佬
xmen個啲都係咁樣接返入黎
係ultron 比vibranium 韓國女去整vision 肉身
之後ultron upload 到一半停左
snyder cut幾時出
當佢係機器咁拆散
我係wanda都接受唔到
3 16
你無睇片頭咩
原因無票房關係睇來創作自由大好多
做得宣傳夠disney+有增長整體就唔會對個別影集有咩壓力
不過到返電影就又係要爆谷先掂有票房,
就算dc電影都係唔爆谷就輸票房機會好撚大
仲要拎去整其他武器
型撚到
重新recast 成套x-men 係咪真係要用太力度
而x-men 個世界觀都幾成熟

patrick Stewart 都話kevin feige揾過佢做返professor x
不過佢turn down 左
如果係用multiverse 既形式
等後生個班x-men 過去 都無話唔得
但就好考功夫

如果真係重新演繹no,more mutants呢一句既話
咁真係玩到極緻
可能比驚喜我地
感覺係救得返新出場個幾條友 除咗aquaman已經出埋自己戲唔使重新介紹
但boss fight都係無咩說服力 sups咁屈除非佢真係有拍黑超人
ATJ
出多幾下ww
house of m
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞