生化危機 biohazard 8第三段預告

365 回覆
9 Like 21 Dislike
有冇人有ps5可以借個account尼比我係ps4 pro remote play 個bio 8 demo? 或是我比個account你系你部ps5 login 都work?
想知bio7 christ果段講左咩
劇透

其實呢啲位都係睇你點睇
如果你係講緊佢嗰啲疑似vampire嘅蝙蝠分身/元素化
其實bio0啲蛆蟲都已經係
真係各花入各眼
我玩咗一段時間,嘗試接受下佢,但都真係唔鍾意呢啲玩法
我諗都同bio原本嗰班hardcore玩家嘅喜好都幾相沖下,你見啲speedrunner都唔玩就知
第四集都係出自三上
六代變恐龍/大蒼蠅算唔算超自然?
舊玩家當自己大佬迫人一定要用chris leon
由PS1年代開始玩Bio Hazard,隻隻都有玩,最傻嗰次係專登入手部Dreamcast玩CV, Bio Hazard 7,8我ok, 不過最想知幾時可以繼續Bio Hazard 6或Bio Hazard Rev2 之後啲故事
三上唔係發神經將啲系列出係Dreamcast同game cube都唔會比人炒

正正經經出係ps咪好
三上睇唔過眼sony呃鳩玩家錢,整到部ps2嘅硬件勁易壞嚟推高銷量
dc我唔講,gc真係高汁過ps2好多,bh4迫住要喺ps2出嗰陣,啲畫面係頹咗勁多,樹都要斬少幾棵ps2個機能先頂到
如果唔係gc, 都未必有bhre同bh0呢兩隻到而家睇返轉頭都勁靚嘅經典坦克操作嘅bio玩

仲要gc連續出咗3隻bh新作,如當年係fans嘅唔買機都幾講唔過去(當年香港人仲玩緊老番)
1 - 3 叫做 zombie game
4 以後真係屌曬老母
而家仲要去到吸血鬼 痴撚線
當年原版4 玩神怪野

出左既話,會比連登仔罵幾耐
如果敵人唔轉其實好大局限
當初1-3嗰陣講緊仲係r1自動轉向+正方射射射嘅無腦game,啲zombie行動仲要勁慢,無乜難度可言

講緊當年3d graphic,甚至乎彩色都已經係好新奇嘅一件事,你咪覺得好玩
但長遠嚟講呢種操作同敵人係好局限個玩法,我諗三上都因為咁先知道bio4要轉形

要知道當年轉走個cctv操作都勁多人屌,但你睇返轉頭,仲會唔會屌得落?
如果當年唔轉形bio系列可能都已經收咗皮好耐,bio4係成功將bio推向第二春
我當年已經有睇/參與香港啲chat
係大把人屌嘅,不過呢班人而家當然已經潛咗入老母個西啦
有幾多人睇錯嘢真係會認,個個都扮唔記得/冇講過㗎啦
睇錯你原來講隻3.5
我係講緊打寄身獸已經勁多人屌
當年bio4都好多人屌鬼
好似gundam00啱啱出咁
我只係講咗7個dlc故事
你呢個問題真係睇今集8既劇情點解畫
Wesker 變左做 Wester
連個咁重要既角色名都攪錯既
就知呢條友講既野可以不理
硬膠一名
有冇人有ps5可以借個account尼比我係ps4 pro remote play 個bio 8 demo? 或是我比個account你系你部ps5 login 都work?
每隻遊戲都有自己特色點解要轉到同人一樣先叫做新野
如果係咁我唔駛係咁轉口味啦
7玩左粒幾鍾 頂唔順
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞