生化危機 biohazard 8第三段預告

365 回覆
9 Like 21 Dislike
點一樣?bh4當年完全係革命嚟,冇同類game
google cold fear
早過佢出
屌我印象中係cold fear行先, 因為果陣未有ngc
當年真係好屈 第三人稱再加恐怖
連tlou嗰陣都話有參考依隻game黎開發
知唔知Biohazard咩意思
計埋開發我諗時間上都係差唔多,冇話邊個抄邊個(或者隨時可以變嘅細節上有抄)
我諗當年啲game個趨勢應該都係咁變啦

btw, 嗰陣bh4最創新應該係個側肩式視點,好多game仲講緊一描準就變咗第一身
應該俾人揀第一身定過肩式
最表表者咪應該都係biohazard gun survivor果幾集,
其實又係好好玩
又嚟第一身大戰第三身
呢隻應該直頭係槍game,行緊已經係第一身,射緊連手都見唔到,呢類正宗係要用槍controller玩
行行描準變第一身應該係類似mgs2嗰種
我印象中係cctv行 射擊入controller
明明果時 BHCV 完全版專登比 Wesker 話拎走咗 Steve 條屍,
仲以為佢會有下文添
果時一嘢飛走哂 d 舊故事
得 Leon 講句 umbrella was finished
勁多人屌
不過我係覺得好玩嘅
由 PS1 開始玩嘅 bh fans
啲蛆蟲合體到啲衫都可以合埋出嚟
變到不倫不類
咁今集應該又關T病毒事
又有umbrella
好簡單姐,Ethan轉做Leon,Mia轉番做Ada,老屎忽咪J到仆街
d怪轉埋做喪屍
即刻嘩~神作
bio味出晒黎
個demo 短到
但前半短的確做到恐怖效果出黎
三上喺4同元祖1一樣都係做director
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞