生化危機 biohazard 8第三段預告

365 回覆
9 Like 21 Dislike
其實所謂force heal一早就有
唔關老唔老屎忽事
廿年前隻JKDF2已經有
只係rey唔配有咁勁
諗起hugh jackman套狙魔人
變狼人打吸血鬼
打工同老細唔夾走人好正常,係你痴線到自己唔鍾意7拉埋落4度講,仲要ff三上無份搞4
老屎忽前老屎忽後,呢度大把人由元祖1開始打到7啦
不如話bio 7 8百萬銷量肯定9成都係新玩家,老屎忽一定接受唔到7

咪係, 都唔知你地屌乜尻
同場加映
我直頭驚到玩唔哂
哥德風好撚正
快啲強姦我啦
我諗最重要係好多人都覺得bio7好玩
大於fanboy覺得脫離故事原有風格既缺陷
拎starwar做例子就錯 因為starwar真係拍得爛
有樣有奶我ok
拍唔拍得爛咪又係死故事手上,
手法再差劇本唔爛都唔會有呢個效果,
麻煩解釋埋The last of us 2
bio7個故事配合佢玩法我都覺得係好正投入感好高
個劇本完全唔覺有問題
當然有缺點就係同前作牽連太少
tlou2本身劇本係玩家間已經公認爛跟本唔啱做例子冇咩需要解釋
個人覺得bio7唯一缺點就係同前作關連太少
但明顯係走破舊立新路線
舊系列fanboy都比左兩隻bio remake頂足癮先出8
咪住先 7我除左覺得同本傳關聯性極低無其他
我個人屌緊既係8入面既超自然吸血鬼唔make sense
冇咗表裏關
但巴打8都仲未出
佢係繼承7既風格玩落去
照計都係玩返7既元素
真係出黎唔match先屌啦
睇黑客劇透變左silent hill咁
其實我明你屌咩嘅
但生化危機唔係8開始變左超自然之前已經出現緊 特別係7
我都想啲敵人會係實實在在啲 唔係變煙飛黎飛去咁
喺連登唔鐘意新作指出失去風格就會俾佢哋屌廢老老屎忽
人中7巳經係咁
我覺得7ok 關唔關連其實冇咩所謂 一定要班老人同umbrella咩 7最大問題我覺得係怪少 變化又少
來來去去黑色一舊野 又唔恐怖 最後boss又廢 冇特色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞